Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un copil de doi ani din Anenii Noi a ajuns la spital după ce a căzut într-o groapă

Publicat:

Un copil de doi ani din satul Geamana, raionul , a ajuns duminica, 17 februarie, la spital cu insuficienta respiratorie, dupa ce a cazut intr-o groapa cu deseuri de provenienta animaliera.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un copil a murit, dupa ce a cazut o poarta peste el, in Olt! Baiatul de trei ani nu a putut fi salvat

22:21, 09.04.2024 - O tragedie sfașietoare a lovit județul Olt, dupa ce un baiat in varsta de trei ani și-a pierdut viața in mod tragic. Incidentul cutremurator a avut loc in localitatea Marunței, unde o poarta de acces s-a prabușit peste micuț, provocandu-i rani mortale.

Un copil de 6 ani a ajuns in coma la spital, dupa ce o poarta metalica de pe un teren de fotbal a cazut peste el

15:41, 07.04.2024 - Incident grav intr-o localitate din Bihor. Un copil de șase ani a ajuns in coma la spital, dupa ce o poarta de metal a cazut peste el. Totul s-a intamplat in timp ce baiatul era la joaca cu un prieten pe un teren de fotbal.

Un copil de 2 ani a decedat dupa ce a cazut intr-o fosa septica, in comuna Beliu

17:45, 20.03.2024 - Un baiețel de doar 2 ani a decedat astazi dupa ce a cazut intr-o fosa septica, in satul Vasile Goldiș, comuna Beliu. La fața locului... The post Un copil de 2 ani a decedat dupa ce a cazut intr-o fosa septica, in comuna Beliu appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Accident la Copalau produs de un șofer incepator. Copil de 9 ani dus la spital

18:20, 08.03.2024 - Accident la Copalau produs de un șofer incepator. Copil de 9 ani dus la spital Doua persoane, un adolescent de 18 ani și un copil de 9 ani, au avut nevoie de ingrijiri medicale in urma unui accident rutier produs pe raza localitații Copalau. In eveniment a fost implicat un singur autoturism, care s-a…

Aproape de tragedie: un fan de la Leeds a fost dus la spital dupa ce a cazut din peluza

11:50, 29.02.2024 - Un suporter al lui Leeds a fost dus la spital, dupa ce a cazut din peluza in timpul meciul din Cupa Angliei, caștigat cu 3-2 de Chelsea. Fanul a fost dus de urgența la spital, iar situația sa este in incerta. Incidentul a avut loc in minutul 8, dupa ce Leeds a deschis scorul prin Mateo Joseph. ...

Un batran, disparut de trei zile de acasa, gasit intr-o groapa de 30 de metri: Barbatul, transportat la spital

09:45, 08.02.2024 - Un barbat in varsta de 77 de ani a fost scapat de catre salvatorii din Rezina, dupa ce acesta a cazut intr-o surpatura din preajma satului Lalova. Barbatul era disparut de acasa de trei zile.

Muncitorul care a cazut de pe parcarea unui mall, cand vorbea la telefon, a murit

08:41, 04.02.2024 - Muncitorul care a cazut de la o inaltime de 7 metri, de pe parcarea unui mall din Timisoara, in timp ce fuma si vorbea la telefon, a murit la spital, vineri. Barbatul, care era muncitor in constructii, ar fi iesit, joi dimineata, sa fumeze o tigara, in timp ce vorbea la telefon. La un moment dat, probabil…

Zeci de galațeni au ajuns joi la spital dupa ce au cazut pe trotuarele inghețate

14:05, 25.01.2024 - Zeci de galațeni au ajuns la spital dupa ce au cazut pe trotuarele inghețate. Incidentele au avut loc intr-un interval de cateva ore. De vina a fost fenomenul de ploaie inghețata care a umplut cu gheața trotuarele din orașul Galați.


Ce parere ai despre aceasta stire?