Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un campion mondial a murit într-un accident aviatic: Avionul s-a prăbușit la o demonstrație / VIDEO

Publicat:

Un campion mondial a murit in timpul unui spectacol aeronautic din provincia Gansu, din China! Avionul s-a prabușit, iar pilotul, sud-africanul, , campion mondial la acrobații in competițiile organizate de , a decedat.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident aviatic in Kenya: Cel putin cinci soldati kenyeni au murit in urma prabusirii unui elicopter militar

19:35, 18.04.2024 - Un elicopter militar kenyan s-a prabusit joi in vestul tarii; cinci soldati aflati la bord si-au pierdut viata, a declarat o sursa din politie a agentiei Reuters, adaugand sub rezerva anonimatului ca alti trei militari au fost raniti si sunt acum spitalizati.

A murit un fost campion mondial care a reușit un gol pe cat de straniu, pe atat de dureros pentru Dinamo!

14:26, 16.04.2024 - Bernd Holzenbein s-a stins la varsta de 78 de ani, dupa o lunga suferința. Fosta glorie a lui Eintracht, atacantul a contribuit la titlul luat de Germania, in finala CM din 1974, și a oprit-o pe Dinamo in turul al doilea al Cupei UEFA ediția 1979-1990, facand 2-0 in minutul 90 al returului de la Frankfurt…

VIDEO | Doliu imens in fotbal: A murit un fost campion mondial - El a scos penalty-ul care a adus trofeul in țara sa

12:25, 16.04.2024 - Fostul fotbalist german Bernd Holzenbein, campion mondial in 1974 alaturi de Frank Beckenbauer si Gerd Muller, intre altii, a incetat din viata la varsta de 78 de ani, a anuntat marti Eintracht Frankfurt, clubul la care a evoluat timp de 14 sezoane, informeaza AFP.

Snooker - World Open: John Higgins, de patru ori campion mondial, eliminat de locul 52 in lume

18:11, 19.03.2024 - John Higgins a parasit surprinzator World Open, multiplul campion al lumii fiind invins de Jackson Page (ocupantul locului 52 in clasamentul mondial), scor 5-3, in primul tur al turneului de snooker de la Yushan (China).

Șocant: Kelvin Kiptum, detinatorul recordului mondial la maraton și singurul care a coborat sub 2h și un minut, a murit intr-un accident rutier!

10:30, 12.02.2024 - Kenyanul Kelvin Kiptum, detinatorul recordului mondial la maraton, si antrenorul sau au murit, duminica, intr-un accident rutier in Rift Valley, Kenya. Astfel, s-a curmat cariera promitatoare a singurului barbat care a alergat maratonul in mai putin de doua ore si un minut, relateaza Reuters. ...

Ce tragedie! Un mare campion a murit la numai 24 de ani, dupa un accident de masina (VIDEO)

09:25, 12.02.2024 - Curg lacrimi de suferinta in lumea sportului. Un mare campion a murit la numai 24 de ani, dupa un accident de masina. O alta persoana ar fi fost transportata de urgența la spital. Tragedia a avut loc duminica, 11 februarie. A murit Kelvin Kiptum Kenyanul Kelvin Kiptum, deținatorul recordului mondial…

Kelvin Kiptum, deținatorul recordului mondial la maraton, a murit in urma unui accident rutier

08:15, 12.02.2024 - Kelvin Kiptum, deținatorul recordului mondial la maraton, și antrenorul sau, Gervais Hakizimana, au murit duminica, 11 februarie, intr-un accident rutier. O alta persoana ar fi fost transportata de urgența la spital.

Doliu in lumea sportului! Detinatorul recordului mondial la maraton s-a stins din viața la varsta de 24 de ani. A murit intr-un accident rutier impreuna cu antrenorul sau

07:21, 12.02.2024 - Lumea sportului internațional e in doliu! S-a stins din viața, la varsta de 24 de ani, detinatorul recordului mondial la maraton. Potrivit primelor informații, acesta a murit intr-un accident rutier impreuna cu antrenorul sau.


Ce parere ai despre aceasta stire?