Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un bucureştean a făcut infarct la volan în timp ce se întorcea acasă după o partidă de fotbal

Publicat:

 La doar cateva minute dupa ce a plecat de pe terenul de fotbal tanarului i s-a facut rau in timp ce conducea. Un alt sofer aflat in trafic, l-a scos din masina si i-a acordat primul ajutor pana la sosirea ambulantei, potrivit Romania TV.

Un bucurestean de 35 de ani intrat in stop cardio respirator in timp ce se intorcea spre casa. Barbatul a jucat fotbal cu prietenii pe un teren din spatele . Medicii au incercat sa-l resusciteze mai bine de o jumatate de ora, apoi l-au transportat de urgenta la .

 

 

 

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Un primar din Cluj a urcat beat la volan și a facut accident. Celalalt șofer l-a filmat cum manca zapada, sa-și scada alcoolemia

15:00, 09.02.2024 - Caz revoltator in județul Cluj. Primarul unei comune, care s-a urcat beat la volan și a provocat un accident, a fost testat cu aparatul etilotest de polițiști abia dupa 3 ore de la impact. Șoferul lovit l-a filmat pe primar cum manca zapada ca sa scape de alcoolemie.

Chinurile din care a trecut femeia din Slobozia, pe care medicii au trimis-o acasa din spital cu tratament pentru raceala, deși facuse infarct. Soțul ei: ”Zicea nu mai...”

09:50, 09.02.2024 - Un caz revoltator din Slobozia a starnit multe reacții controversate. O femeie care a facut infarct a fost externata de medici, dupa ce i s-a spus ca trebuie sa ia un tratament pentru raceala. Femeia a trecut prin chinuri groaznice, iar soțul ei a facut declarații ingrozitoare!

Reacția lui Alexandru Rafila, dupa ce o femeie care a facut infarct a fost trimisa acasa din spital. Medicii i-au recomandat sa ia nurofen: ”Am auzit...”

12:56, 01.02.2024 - Un caz șocant a ajuns in atenția tuturor. O femeie care a ajuns la spital, dupa ce a facut infarct, a fost trimisa acasa de medici și i s-a recomandat sa se trateze singura cu un nurofen, deși se afla intr-un pericol uriaș. Iata ce reacție a avut Alexandru Rafila, dupa ce i s-a amintit de acest incident.

Probleme serioase pentru un club de tradiție din Romania » Nu mai au bani sa joace acasa: „80.000 euro chirie pe șase luni!”

20:16, 25.01.2024 - Promovata in vara anului trecut in Liga 3, ACS Mediaș are probleme serioase cu stadionul din localitate. Situația grea a fost dezvaluita pe pagina de Facebook „Suporteri ACS Mediaș”. Susținatorii echipei se plang de condițiile in care formația din C9, locul 2 cu 30 de puncte, la șase puncte de liderul…

Medici de familie si din ambulatorii au protestat in fata CNAS. Ce s-a decis dupa discuțiile cu noua șefa, Valeria Herdea

18:26, 17.01.2024 - Presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Valeria Herdea, s-a intalnit miercuri, 17 ianuarie, cu reprezentantii medicilor de familie si ai medicilor din ambulatoriul clinic, nemulțumiți de tarifele decontate de CNAS. Potrivit surselor Libertatea, joi urmeaza o noua runda de discuții.Medicii…

Accident la Manastirea, o mașina cu doua persoane s-a rasturnat. La volan un șofer baut, cu dreptul de conducere suspendat

20:55, 14.01.2024 - Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit duminica seara la un accident rutier petrecut in localitatea Manastirea din comuna Mica, județul Cluj. La misiune au luat parte doua autospeciale cu modul de descarcerare, o ambulanța SMURD și o Ambulanța SAJ. Echipajele operative au gasit la fața…

Accident mortal in Cluj. O femeie s-a stins din viața, dupa ce a fost lovita de o mașina, pe trecerea de pietoni

13:50, 31.12.2023 - Tragedie uriașa in Cluj. O femeie a murit in ultima zi din an, dupa ce a fost lovita de o mașina pe trecerea de pietoni. La fața locului s-a deplasat un echipaj de medici, insa nu au mai putut sa ii salveze viața. Medicii au fost nevoiți sa constate decesul.


Ce parere ai despre aceasta stire?