Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un bărbat s-a SINUCIS. Cazul i-a șocat pe medici

Publicat:

Un barbat pe care medicii il credeau inconstient s-a trezit brusc, s-a smuls din aparatele de la care era conectat si s-a aruncat pe geam, de la etajul 5 al Institutului de din Iași, informeaza observator.tv.

Vasluianul suferise o interventie medicala si era conectat la aparatele de masurare a functiilor vitale. Desi medicii credeau ca este in stare de inconstienta, avand in vedere interventia medicala, acesta dintr-o data s-a smuls din aparate, a deschis geamul si s-ar fi aruncat de la etajul 5 al cladirii.

Medicii au incercat sa il resusciteze minute in…

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Liste mari de așteptare pentru cardiacii din opt județe. „Suntem singurul centru din UE care are o asemenea arie de acoperire“

16:01, 18.04.2024 - Medicii de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iași trag un semnal de alarma asupra listelor mari de așteptare pentru intervenții critice. Adresabilitatea extrem de mare și capacitatea redusa a unitații sanitare fac ca mulți pacienți sa nu știe cu siguranța cand ar putea fi operați.

Tragedie la inalțime: Un barbat a decedat, dupa ce a cazut de la etajul 10 al unui bloc din sectorul Botanica

08:40, 17.04.2024 - Un barbat a decedat, dupa ce s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc de locuit din sectorul Botanica. Cazul a avut loc ieri, 16 aprilie, iar oamenii legii urmeaza sa stabileasca ce l-a facut sa recurga la acest gest.

Tragedie in Satu Mare. Un barbat a murit dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat

10:55, 15.04.2024 - Un barbat a murit, duminica noapte, dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat. Acesta s-ar fi dezechilibrat, iar impactul cu asfaltul i-a fost fatal. Medicii nu au mai putut sa ii salveze viața, din cauza ranilor foarte grave pe care le-a suferit.

Accident cu 6 victime in județul Argeș. O persoana este in stare critica

08:45, 03.04.2024 - La fața locului au intervenit mai multe echipaje de descarcerare, dar și 6 ambulanțe. O femeie de 44 de ani, incarcerata și inconștienta, a fost preluata de urgența și transportata la spital.Celelalte 5 victime prezentau rani ușoare și au fost tratate la fața locului. Ulterior, au fost duse la spital…

Caz șocant la Iași. Un barbat s-a "indragostit" de o femeie insurata și ii amenința soțul cu moartea

15:15, 06.03.2024 - Barbatul a inceput, inițial, sa posteze pe Facebook declarații de dragoste la adresa unei vecine, in timp ce pe soțul ei il amenința cu moartea.La inceput, cei vizați nu au luat in seama mesajele, dar situația s-a agravat la finalul anului trecut, cand pretendentul și-a urmarit "iubita"la serviciu,…

Tragedie din gelozie. Un barbat din Iași l-a omorat pe actualul iubit al fostei sale concubine, apoi s-a sinucis

10:50, 28.02.2024 - O tragedie cutremuratoare a avut loc in comuna Heleșteni, județul Iași, in cursul nopții de marți spre miercuri. Un barbat și-a pus capat zilelor, dupa ce l-a omorat, mai intai, pe iubitul fostei sale concubine. Potrivit anchetatorilor, crimele par sa fi fost motivate de gelozie.

Ce descoperire frapanta a facut un barbat dupa ce a mers sa faca o investigație medicala. Medicii au dat peste ceva neașteptat

14:55, 30.01.2024 - Un barbat de 63 de ani din statul Missouri, SUA, a mers la spital sa faca o investigație medicala de rutina, insa ce i-au descoperit medicii in colon a fost de-a dreptul frapant. Specialiștilor nu le-a venit sa creada.


Ce parere ai despre aceasta stire?