Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un bărbat păstra acasă un arsenal de muniţii. Acum riscă închisoare

Publicat:

Peste 100 de cartușe deținute ilegal au fot depistate și ridicate de politisti de la domiciliul unui barbat de 65 de ani, din orașul Ungheni, potrivit unui comunicat al de Politie. Perchezițiile au avut loc in baza unei cauze penale pentru falsificarea elementelor de identificare ale autovehiculelor. Intr-un loc ascuns, oamenii legii au depistat 126 de cartuse de calibru 7,62 mm deținute ilegal.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

(video) Polițiștii, cu percheziții in doua localitați din Orhei: Arme și muniții deținute ilegal, confiscate și trimise la expertiza

12:55, 15.04.2024 - Polițiștii din Orhei au efectuat percheziții autorizate in patru domicilii din localitațile Jora de Jos și Jora de Mijloc din raionul Orhei. Drept urmare, oamenii legii au depistat mai multe arme și muniții, deținute ilegal.

(video) Operațiune de amploare a poliției: Oamenii legii au confiscat arme, muniții și grenade de lupta, deținute ilegal

12:35, 22.02.2024 - Ofițerii Direcției investigații „Nord” al Inspectoratului General de Poliție a identificat un grup de persoane, suspectat de incalcarea regulilor de pastrare, detinere si folosire a armelor si munitiilor.

Cadou de Ziua Indragostiților facut de soțul gelos din inchisoare. Soția s-a trezit cu Poliția acasa

14:30, 16.02.2024 - Gelozia l-a impins pe un barbat din Galați, aflat in inchisoare, sa ii denunțe la Politie atat pe soția lui, cat și pe presupusul ei amant, un fost prieten de-ai lui, partener de infracțiuni.

Un barbat de 70 de ani a pierdut pe o strada din Harghita o borseta cu cartușe și acum risca o amenda de pana la 10.000 de lei

13:56, 12.02.2024 - Un barbat de 70 de ani a pierdut pe o strada din Gheorgheni, județul Harghita, o borseta cu mai multe cartuse pentru arme de vanatoare. Borseta a fost gasita de o femeie care a dus-o la poliție.

VIDEO. Un barbat a incendiat o mașina de poliție fiindca dorea sa intre la inchisoare: „Aveam prea multe datorii”

07:01, 12.02.2024 - Un ceh a incendiat o mașina de poliție fiindca dorea sa intre la inchisoare: „Aveam prea multe datorii”. Vladimir S., 41 de ani, nu a scapat de creditori, deoarece a fost condamnat la o pedeapsa de doi ani cu suspendare, ba va trebui sa plateasca și pagubele facute autospecialei de poliție, circa 8.000…

Tot mai mulți copii fug de acasa. Unde pleaca și de ce fac asta

22:05, 25.01.2024 - Numarul sesizarilor privind dispariția de la domiciliu a copiilor a explodat in ultimii doi ani, arata o analiza recenta a organizației Salvați Copiii Romania care are la baza datele Direcției de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului General de Poliție.


Ce parere ai despre aceasta stire?