Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un barbat din Timisoara a murit dupa ce a cazut de la etajul 3. Se certase cu nevasta

Publicat:

Un barbat de 42 de ani din Timișoara a murit marți, sub ochii medicilor de pe ambulanța, dupa ce ar fi cazut in gol de la etajul 3 al blocului in care locuia. Inainte sa sara pe geam, ar fi avut o disputa cu soția.

Citeste articolul mai departe pe debanat.ro…  

Sursa articol: debanat.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie la inalțime: Un barbat a decedat, dupa ce a cazut de la etajul 10 al unui bloc din sectorul Botanica

08:40, 17.04.2024 - Un barbat a decedat, dupa ce s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc de locuit din sectorul Botanica. Cazul a avut loc ieri, 16 aprilie, iar oamenii legii urmeaza sa stabileasca ce l-a facut sa recurga la acest gest.

Un barbat de 71 de ani a murit dupa ce a cazut de la etajul 3 al unui spital din Satu Mare

11:00, 15.04.2024 - Un caz de deces la Spitalul Vechi din Satu Mare este anchetat de poliție. Un pacient s-a urcat pe geam și a cazut de la etajul al treilea. Personalul nu a intervenit, ci a sunat la 112. Totul s-a petrecut in noaptea de duminica spre luni, in jurul orei 03.30. Un pacient internat in cadrul […] Source

Tragedie in Satu Mare. Un barbat a murit dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat

10:55, 15.04.2024 - Un barbat a murit, duminica noapte, dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat. Acesta s-ar fi dezechilibrat, iar impactul cu asfaltul i-a fost fatal. Medicii nu au mai putut sa ii salveze viața, din cauza ranilor foarte grave pe care le-a suferit.

Ultima ora: O fata a cazut de la etajul 8 al unui bloc din Brașov și a murit

16:06, 07.04.2024 - O fata de 15 ani a cazut, in noaptea de sambata spre duminica, de la etajul 8 al unui bloc din Brașov și a murit, informeaza Mediafax. Polițiștii spun ca adolescenta s-ar fi aruncat.Poliția Brașov a fost sesizata duminica, la ora 2.

Un barbat de 74 de ani din Arad a murit dupa ce a cazut de la etajul 7 al unui bloc

10:50, 04.03.2024 - Incident cu final nefericit, luni dimineața, la Arad. Un barbat in varsta de 74 de ani a murit dupa ce a cazut de la etajul unui bloc de locuințe. Inca nu este clar daca a fost un accident sau un act premeditat.

Muncitorul care a cazut de pe parcarea unui mall, cand vorbea la telefon, a murit

08:41, 04.02.2024 - Muncitorul care a cazut de la o inaltime de 7 metri, de pe parcarea unui mall din Timisoara, in timp ce fuma si vorbea la telefon, a murit la spital, vineri. Barbatul, care era muncitor in constructii, ar fi iesit, joi dimineata, sa fumeze o tigara, in timp ce vorbea la telefon. La un moment dat, probabil…

Timisoara: Muncitorul care a cazut de la o inaltime de 7 metri, din parcarea unui mall, a murit la spital

20:15, 02.02.2024 - Barbatul de 37 de ani care a cazut de la o inaltime de 7 metri, din parcarea unui mall din Timisoara, in timp ce ar fi fumat si ar fi vorbit la telefon, a murit la spital, vineri.Potrivit politistilor, barbatul nu a mai putut fi salvat de medici, acesta decedand, vineri, din cauza multiplelor traumatisme.Barbatul…


Ce parere ai despre aceasta stire?