Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un bărbat din Chişinău, răpit şi bătut de către doi indivizi în pădurea de la Ciocana pentru o pretinsă datorie

Publicat:

Doi tineri originari din Soroca si Glodeni, cu varstele de 23 de ani si, respectiv, 24 de ani, au fost retinuti pe urme fierbinti de catre politisti, dupa ce pe data de 19 aprilie ar fi rapit si santajat un barbat de 31 ani, in timp ce acesta se deplasa spre domiciliu.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tanar batut mar intr-o intersecție, de trei indivizi, pentru o datorie pe care o avea la unul dintre ei

16:15, 16.04.2024 - Trei barbati cu varste intre 31 si 43 de ani au fost retinuti de politistii din Bucuresti dupa ce au fost observati de doi politisti aflati in timpul liber cand il bateau pe un tanar de 28 de ani, in zona unei intersectii din Sectorul 2. Conflictul ar fi fost unul mai vechi, in conditiile in care victima…

Scandal intr-o familie din Sebeș: Dosar penal și ordin de protecție pentru un barbat care și-a batut șotia

12:46, 12.03.2024 - Scandal intr-o familie din Sebeș: Dosar penal și ordin de protecție pentru un barbat care și-a batut șotia Scandal intr-o familie din Sebeș: Dosar penal și ordin de protecție pentru un barbat care și-a batut șotia Polițiștii din Sebeș au emis un ordin de restricție impotriva unui barbat de 41 de ani,…

Barbat batut de doi indivizi pe o strada din Craiova

13:35, 17.02.2024 - Polițiștii Secției 1 Poliție Craiova au fost sesizați vineri, 16 februarie, in jurul orei 10.57, de un barbat, de 49 de ani, ca, in timp ce se afla pe strada Sf. Dumitru din municipiul Craiova, ar fi fost batut de doi indivizi. Polițiștii au stabilit ca, pe fondul unui conflict spontan, barbatul de…

Urmarire ca-n filme! Un barbat care și-a batut soția a incercat sa fuga de polițiști cu mașina/ A fost oprit forțat un dispozitiv "Spike"

13:35, 14.02.2024 - Un barbat care și-a agresat soția a incercat sa fuga de politistii chemati la interventie. El a fost urmarit cativa kilometri, iar masina sa a fost oprita cu ajutorul dispozitivului "Spike".

Barbat, batut cu bestialitate in parcarea unui supermarket din Galați! Atacatorii au vrut sa-l jefuiasca

09:45, 12.02.2024 - Victima susține ca nu ii cunoștea pe indivizii care l-au batut și ca aceștia i-ar fi cerut 150 de lei iar el i-a refuzat. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe și incearca sa afle ce s-a intamplat in parcarea magazinului.Presa locala noteaza ca barbatul care reclama ca…

Barbat din Satu Mare este acuzat ca și-a rapit fosta iubita din casa actualului soț

16:20, 29.01.2024 - Un barbat de 29 de ani din judetul Satu Mare a fost retinut si, ulterior, plasat sub control judiciar, dupa ce si-a rapit fosta iubita si, ajutat de alte doua femei, a dus-o intr-o alta localitate, aceasta fiind eliberata de catre politisti, anunța Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ).

Campion mondial la MMA judecat pentru un numar record de infracțiuni. A rapit și batut un barbat timp de o ora

13:01, 25.01.2024 - Alin Chirila, campion mondial la MMA, a fost plasat in arest preventiv dupa ce a rapit un barbat, l-a bagat cu forța in mașina personala și apoi l-a batut timp de o ora, amenințandu-l apoi cu moartea daca va vorbi cu polițiștii.

Un barbat de 64 de ani din Viena a fost batut cu bestialitate de un roman de 14 ani. Minorul le-a spus polițiștilor ca a vrut sa faca o "gluma"

17:40, 21.01.2024 - Un caz șocant a avut loc, de curand, in Austria. Un barbat de 64 de ani din Viena a fost atacat joi seara de un baiat de 14 ani de origine romana și batut pana cand a fost spitalizat. In ciuda celor intamplate, minorul le-a spus autoritaților ca a vrut sa faca o "gluma".


Ce parere ai despre aceasta stire?