Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un avion Wizz Air s-a întors de urgenţă pe aeroport după impactul cu o pasăre

Publicat:

" W6 3081 de la Bucuresti la de pe 1 mai 2019 a fost nevoit sa revina la sol dupa decolare din cauza impactului cu o pasare. Aeronava este verificata conform procedurilor. Timpul estimat de plecare este ora locala 13:00. Pasagerii sunt tratati conform regulamentelor UE si politicii companiei. Wizz Air isi cere scuze pasagerilor pentru orice incoveniente cauzate dar siguranta pasagerilor, a echipajului si a aeronavei ramane prioritara", a (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Aterizare de urgența pe Aeroportul Otopeni. Alerta cu bomba la bordul unui avion turcesc

22:35, 12.04.2024 - Aeronava care ircula pe ruta Varșovia-Istanbul, cu 158 de pasageri la bord, a aterizat de urgența pe Aeroportul Otopeni dupa o alerta cu bomba, a anunțat un post TV.Știre in curs de actualizare.

Un avion TAROM spre Chișinau a fost lovit de fulger și s-a intors din drum, pe Otopeni. Pasagerii au ajuns la destinație cu alt avion

10:25, 25.03.2024 - Momente tensionate la bordul unui avion TAROM. Aeronava care decolase cu destinația Chișinau a revenit la Otopeni dupa ce ar fi fost lovita de un fulger. Pasagerii au fost imbarcați intr-un alt avion și au ajuns la destinație cu trei ore și 10 minute intarziere, a comunicat compania.

INCIDENT NEAȘTEPTAT Avion TAROM intors la aeroportul Otopeni dupa ce a fost lovit de fulger

09:15, 25.03.2024 - Motivul exact pentru intoarcerea la București nu a fost confirmat oficial. The post INCIDENT NEAȘTEPTAT Avion TAROM intors la aeroportul Otopeni dupa ce a fost lovit de fulger first appeared on Informatia Zilei .

Aeronava TAROM, aterizare de urgența la București, dupa ce a fost lovita de fulger. Ce s-a intamplat cu pasagerii

07:45, 25.03.2024 - Un avion TAROM cu destinația Chișinau a fost nevoit sa revina, de urgența, la sol, in noaptea de duminica. Aeronava s-a intors pe aeroportul „Henri Coanda” de unde decolase, dupa ce a fost lovita de fulger.

Momentul in care un barbat incearca sa deschida ușa unui avion, in timpul zborului | Aeronava a aterizat de urgenta

09:40, 22.02.2024 - Un avion al companiei American Airlines cu destinatia Chicago s-a intors pe aeroportul de unde a decolat din statul american New Mexico, dupa ce unul dintre pasageri a incercat sa deschida usa in timpul zborului.

Caz halucinant. Un avion a fost nevoit sa aterizeze de urgența, dupa ce pasagerilor le-au cazut viermi in cap

12:50, 17.02.2024 - Pasagerii de la bordul unui avion au trait momente cumplite, dupa ce a inceput sa le cada viermi in cap. Piloții au fost nevoiți sa aterizeze de urgența la cel mai apropiat aeroport. Scenele la care au luat parte oamenii au fost ingrozitoare.

Un avion Boeing care a decolat din Bucuresti a revenit de urgența pe Aeroportul Otopeni. Ce s-a intamplat

07:20, 26.01.2024 - Un avion care a plecat de la Bucuresti catre Luxembourg, joi seara, a revenit pe Aeroportul Otopeni dupa zece minute, unul dintre piloti afirmand ca un generator si unitatea de alimentare auxiliara au cedat, a transmis Boarding Pass. Pilotii Boeingului 737-700NG Luxair (LX-LBR), Bucuresti – Luxembourg,…

Mai mulți barbați beți au terorizat pasagerii intr-un avion. Aeronava a aterizat de urgența pentru intervenția poliției

13:20, 21.01.2024 - Mai mulți pasageri beți au provocat aterizarea de urgența a unui avion și scoaterea lor din aeronava. Aparatul de zbor decolase din Marea Britanie și se indrepta catre insula spaniola Lanzarote. Dupa ce au baut, indivizii au agresat mai multe pasagere, moment in care a intervenit unul dintre insoțitorii…


Ce parere ai despre aceasta stire?