Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un avion plin cu pasageri s-a prăbuşit! Cel puţin şapte persoane au murit! Incredibil cine a fost singurul supravieţuitor

Publicat:

Un incident aviatic deosebit de grav a avut loc marti seara. Un avion plin de pasageri din Rusia s-a prabusit, iar cel putin sapte persoane au murit. Un singur copil a supravietuit, in varsta de 4 ani.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

(video) Un avion militar cu 15 persoane la bord s-a prabușit in Rusia: Nu exista supraviețuitori

14:50, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters, citat de digi24.ro .

(video) Un avion militar rusesc s-a prabușit cu 15 persoane la bord in Rusia. Nu exista supraviețuitori

14:15, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters, citat de digi24.ro .

Un avion militar rusesc s-a prabușit cu 15 persoane la bord. Nu exista supraviețuitori

13:35, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters.

Tragedie fara margini: un autobuz s-a prabușit de pe un pod. Zeci de persoane au murit

07:05, 28.02.2024 - Cel puțin treizeci si unu de persoane au murit, dupa ce un autobuz s-a rasturnat si a cazut de pe un pod in Mali, transmite BBC, informeaza News.ro. Autocarul se indrepta din orasul Kenieba, din Mali, spre Burkina Faso, tara vecina, cand a derapat de pe un pod care traverseaza raul Bagoe.Cel…

Imagini halucinante. Un avion s-a prabușit pe autostrada și a luat foc. Mai multe persoane au murit / VIDEO

18:10, 13.02.2024 - Un incident halucinant s-a produs in urma cu puțin timp. Un avion s-a prabușit pe o autostrada și a luat foc pe loc. Imaginile de la locul tragediei au facut inconjurul Internetului și au terifiat pe toata lumea. Mai multe persoane și-au pierdut viața.

VIDEO. Cel puțin 7 persoane au murit in Harkov, in urma unui atac cu drone rusești

14:30, 10.02.2024 - Rusia a lansat un atac cu drona asupra orașului ucrainean Harkov, ucigand șapte persoane, inclusiv trei copii mici, declanșand incendii și deteriorand infrastructura și casele, au declarat sambata (10 februarie) oficiali regionali. Oleh Synehubov, guvernatorul regional din Harkov, a declarat ca forțele…

VIDEO. Un avion privat s-a prabușit in Florida. Cel puțin doi oameni au murit

13:25, 10.02.2024 - Un avion privat de pasageri cu cinci persoane la bord a aterizat de urgența pe o autostrada aglomerata din Florida și s-a ciocnit cu un vehicul la sol, intr-un accident mortal, vineri (9 februarie), doua persoane fiind declarate decedate, potrivit autoritaților. Imagini de la fața locului care circula…

Avion de mici dimensiuni, prabusit peste un parc de locuinte mobile. Mai multe persoane au murit / VIDEO

10:05, 02.02.2024 - Un avion de mici dimensiuni s-a prabușit ieri, pe data de 1 februarie 2024, peste un parc de locuințe mobile. Incidentul devastator s-a petrecut in Statele Unite ale Americii. Mai multe persoane și-au pierdut viața.


Ce parere ai despre aceasta stire?