Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un avion a dispărut de pe radare în zona satului Cucuruzeni, raionului Orhei. Nu se cunoaşte câte persoane erau la bord

Publicat:

Un avion de mici dimensiuni a disparut aseara de pe radare in zona satului Cucuruzeni, raionul Orhei. Informatia a fost confirmata pentru Publika TV de seful interimar al de Politie, . Potrivit lui Balan, aeronava s-ar fi pornit din Ucraina.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Noapte agitata pentru polițiștii rutieri

15:00, 30.03.2024 - Politistii rutieri au retinut 660 permise de conducere, dintre care 55 pentru consum de alcool si 14 pentru consum de droguri, intr-o singura noapte. Polițiștii rutieri au acționat pentru creșterea siguranței in trafic, fiind constatate 106 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. Totodata,…

Cine este avocatul și cei doi judecatori cercetați pentru trafic de influența și corupere pasiva

07:20, 27.03.2024 - Avocatul despre care CNA a anunțat marți, 26 martie, ca este cercetat pentru trafic de influența și corupere pasiva, este Iurie Podarilov, fost șef al Inspectoratului General de Poliție. Informația a fost confirmata de surse ale Ziarul de Garda. ZdG a mai aflat și cine sint cei doi judecatori, cercetați…

Alerta cu bomba la un liceu din sectorul Rișcani: Elevii și profesorii, evacuați

09:55, 18.03.2024 - Alerta cu bomba la un liceu din sectorul Rișcani. Poliția a fost sesizata in juru orei 08:45, prin intermediul serviciului unic 112. Informația a fost confirmata pentru UNIMEDIA, de șefa Secției Comunicare și Protocol a Inspectoratului General de Poliție, Diana Fetco.

(video) „Shodneak”-ul hoților in lege din Ucraina și Moldova, intr-un local din Chișinau, asaltat de mascați: Interlopii imparțeau zonele și-și numeau „smotreașie”

13:21, 16.02.2024 - O reuniune a liderilor lumii interlope din Moldova și Ucraina a fost deconspirata de catre ofițerii Direcției combaterea criminalitații organizate și cei de urmarire penala a INI, in colaborare cu procurorii PCCOCS. Evenimentul, care avea loc intr-un local din Chișinau și presupunea partajarea sferelor…

George Simion, interdicție pentru inca cinci ani in R. Moldova

19:10, 02.02.2024 - Presedintele AUR, George Simion, a fost interzis in Republica Moldova pentru inca 5 ani. Informația a fost confirmata pentru NewsMaker.md de reprezentanții Inspectoratului General pentru Migrație al Ministerului Afacerilor Interne. Inspectoratul General pentru Migrație a precizat ca de la inceputul…

Avion de mici dimensiuni, prabusit peste un parc de locuinte mobile. Mai multe persoane au murit / VIDEO

10:05, 02.02.2024 - Un avion de mici dimensiuni s-a prabușit ieri, pe data de 1 februarie 2024, peste un parc de locuințe mobile. Incidentul devastator s-a petrecut in Statele Unite ale Americii. Mai multe persoane și-au pierdut viața.

Tatal vitreg al copilei care a nascut la 11 ani a fost reținut de poliție

14:46, 31.01.2024 - Tatal vitreg al fetiței care a nascut la 11 ani a fost reținut pentru 72 de ore. Informația a fost confirmata pentru UNIMEDIA, de șefa Secției Comunicare și Protocol a Inspectoratului General de Poliție, Diana Fetco.

Zelenski susține ca 18 persoane au murit in urma atacurilor din Kiev și Herson

08:55, 24.01.2024 - Rachete rusești au lovit cele mai mari doua orașe din Ucraina, omorand 18 persoane, ranind peste 130 și deteriorand locuințe și infrastructura, a declarat președintele Volodimir Zelenski. Razboiul purtat de Moscova se apropie de al treilea an.


Ce parere ai despre aceasta stire?