Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Imagini socante! O eleva este umilita in ultimul hal de colega sa

Publicat:


Un nou caz socant, care arata cat de "bine" educati sunt tinerii din ziua de astazi, a fost facut public de presa nationala. In imagini se poate vedea ca agresoarea o acuza pe eleva ca s-ar fi "bagat" intre ea si prietenul ei. Drept urmare, urmeaza o corectie umilitoare.

Eleva este scuipata si lovita, dupa care este pusa sa-si ceara iertare in genunchi. Mai mult, adolescenta cu atitudine, limbaj si comportament de chivuta o pune pe eleva sa-i sarute piciorul.

Materialul a fost trimis redactiei realitatea.net si deocamdata nu se cunosc mai multe detalii despre cele doua…

Citeste articolul mai departe pe agendadeiasi.ro…  

Sursa articol: agendadeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO ATENȚIE, IMAGINI ȘOCANTE: Numeroase victime, mai mulți morți intre care și un copil, la un raliu auto

16:50, 24.03.2024 - Patru morți și aproximativ 30 de raniți este bilanțul unui accident ce a avut loc duminica la un raliu auto in Ungaria. Incidentul a avut la cursa ORB Esztergom-Nyergesujfalu, cand una din mașinile ce concurau a ieșit de pe carosabil. E posibil ca una din persoanele decedate sa fie un copil. Mai…

IMAGINI ȘOCANTE la Odesa! 20 de morți și peste 70 de raniți

11:51, 16.03.2024 - Șeful Administratiei Militare Regionale Odesa, Oleh Kiper a declarat ca la Odesa, 20 de persoane au fost ucise și peste 70 au fost ranite, in urma unui atac cu rachete rusești. Initial, un prim bilant al atacului rusesc de la Odesa anunta ca 16 persoane au fost ucise și 73 au fost ranite, dupa cum declara,…

Accident grav, dupa ce instructorul auto și-a abandonat eleva in mașina: o femeie a fost zdrobita intre doua mașini. IMAGINI șocante

07:17, 21.02.2024 - Greșeala lui a fost insa sa o lase pe eleva singura in mașina. Intr-o fracțiune de secunda insa, aceasta incurca pedalele, accelereaza și intra cu viteza in mașina din fața. O femeie aflata pe șosea a fost prinsa intre cele doua mașini. Atenție, urmeaza imagini și detalii cu puternic impact emoțional! 

Accident grav, dupa ce instructorul auto și-a abandonat eleva in mașina. IMAGINI șocante

07:10, 21.02.2024 - Greșeala lui a fost insa sa o lase pe eleva singura in mașina. Intr-o fracțiune de secunda insa, aceasta incurca pedalele, accelereaza și intra cu viteza in mașina din fața. O femeie aflata pe șosea a fost prinsa intre cele doua mașini. Atenție, urmeaza imagini și detalii cu puternic impact emoțional! 

Scene șocante la un liceu din Hațeg! Doua eleve și-au snopit in bataie o colega

20:55, 02.02.2024 - Doua eleve de 16, respectiv 17 ani, și-au batut cu pumnii și picioarele o colega in varsta de 17 ani. Fata batuta și-a chemat sora in varsta de 23 de ani in ajutor, iar aceasta a intrat in școala și a lovit una dintre eleve. Poliția a deschis o ancheta.


Ce parere ai despre aceasta stire?