Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Umbla prin pădure cu detectorul de metale când a găsit o comoară. Ce era în cutie i-a schimbat viaţa

Publicat:

, din Kyrgyzstan, se juca prin padurea de lânga casa lui cu un detector de metale. Dintr-odata, instrumentul a început sa sune foarte tare, semn ca omul a facut o descoperire interesanta. 

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Gina Pistol a dezvaluit minunea care i-a schimbat viața. Ce i-a adus Smiley de pe Muntele Athos

11:00, 22.04.2024 - Gina Pistol, cunoscuta prezentatoare TV și influencer, a impartașit momentul in care viața i s-a transformat intr-un mod miraculos, dupa ce medicii ii spusesera ca șansele de a deveni mama erau aproape nule.

Larisa Udila, declarații exclusive despre al doilea copil! Cand vrea bruneta sa devina din nou mamica și cum i s-a schimbat viața dupa ce l-a nascut pe Milan / VIDEO

22:45, 16.04.2024 - Larisa Udila a devenit mama pentru prima data in urma cu trei ani, iar de atunci totul s-a schimbat radical pentru ei. Vedeta ne vorbește, in exclusivitate pentru Spynews.ro, despre cum arata acum viața sa și ne spune daca iși mai dorește inca un copil.

Cazurile de cancer la adultii tineri se inmulțesc. „Dieta noastra, stilul de viața și factorii de mediu s-au schimbat”

12:25, 02.04.2024 - In timp ce numarul deceselor cauzate de cancer continua sa scada, persoanele mai tinere, inclusiv cele care par sanatoase și in forma, sufera din ce in ce mai mult de cancere care erau rezervate grupurilor de varsta mai inaintata.

Comoara extraordinar de rara gasita de un barbat. Este visul oricarui detector de metale

14:10, 28.03.2024 - Un barbat a facut descoperirea vieții sale. Acesta a dat peste o comoara extrem de rara, in timp ce facea cercetari cu detectorul de metale. Spera sa gaseasca obiecte interesante, dar nu se gandea ca va da chiar peste o comoara. Descoperire șocanta cu detectorul de metale Daca ai un detector de metale…

Star Matinal. Cum s-a schimbat viața celebrului Americanu', dupa succesul din „La bloc”. Peripețiile de la filmari de care iși aduce aminte și in prezent: „Era o atmosfera distinsa”

15:50, 06.03.2024 - Au trecut ani buni de cand Emil Mitrache a jucat in „La bloc”. Actorul, cunoscut pentru rolul lui Americanu', spune ca iși aduce cu drag aminte de perioada in care mergea la filmari, chiar daca, de multe ori, oboseala iși spunea cuvantul.

Cum s-a schimbat viața amoroasa a Biei Khalifa! Blondina a luat o decizie radicala care pare sa funcționeze. Declarații exclusive!

22:50, 22.02.2024 - Dupa o perioada in care a evitat sa vorbeasca despre viața ei amoroasa, acum Bia Khalifa iese și face declarații exclusive pentru Spynews.ro despre povestea ei de dragoste. Blondina, cunoscuta ca Regina Only Fans-ului, e intr-o noua relație, insa la distanța. De ce nu iși dorește sa-mi mai expuna atat…

Proiectul „Vreau sa cresc sanatos”, promovat de președintele CJ Ilfov, Hubert Thuma

17:25, 20.02.2024 - Bianca are 14 ani și datorita proiectului ”Vreau sa cresc sanatos”, promovat de președintele Consiliului Județean Ilfov, Hubert Thuma, și-a schimbat total stilul de viața. Adolescenta a  aflat despre  acest program chiar la școala din Ciolpani, unde invața.  A participat,  doua luni, la  workshopuri…

Xtra Night Show. Cat s-a schimbat Geanina Ilieș in ultimii ani. Prezentatoarea de la Antena Stars, despre viața de mama / VIDEO

23:01, 07.02.2024 - Geanina Ilieș a dezvaluit cat de mult s-a schimbat in ultimii ani. Prezentatoarea de la Antena Stars a oferit informații despre viața de mama. Ce a marturisit, in exclusivitate pentru Xtra Night Show.


Ce parere ai despre aceasta stire?