Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher. Rudele şi fanii au primit o veste senzaţională

Publicat:

Apropiatii fostului pilot de Formula 1, , au dat detalii despre starea de sanatate a cvadruplului campion mondial. El se afla la recuperare la locuinta sa din Elvetia, în urma accidentului de schi pe care l-a suferit în decembrie 2013.

"Sunt mici progrese, dar mai este cale lunga", a spus managerul si purtatorul de cuvânt al lui Schumacher, pentru nextgen-auto.com.

Sotia sa, , a vândut recent avionul privat al familiei, în valoare de 35 de milioane de euro, dar si casa de vacanta din Norvegia.

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Noi detalii despre starea de sanatate a cantareței transgender Naomy. Cum a ajuns in coma

09:55, 18.04.2024 - Noi detalii despre starea de sanatate a cantareței transgender Naomy. Cum a ajuns in coma Continue reading Noi detalii despre starea de sanatate a cantareței transgender Naomy. Cum a ajuns in coma at Tabu.

Știrile Antena Stars. Informații de ultima ora despre starea de sanatate a uneia dintre cele mai controversate apariții din showbiz, Naomy: "Se lupta..." / VIDEO

19:30, 16.04.2024 - Informații de ultima ora despre starea de sanatate a uneia dintre cele mai controversate apariții din showbiz. Naomy se afla in coma, intr-o clinica din strainatate. Apropiații au facut dezvaluiri, in exclusivitate la Știrile Antena Stars, despre starea de sanatate a acesteia.

Starea de sanatate a lui Kate Middleton se inrautațește

13:05, 14.04.2024 - Veștile nu sunt deloc bune despre starea Prințesei de Wales. Potrivit apropiaților, Kate Middleton a primit inca un diagnostic crunt din partea medicilor. Soția prințului William se confrunta acum cu o noua afecțiune, iar starea ei psihica nu este una deloc buna. Va reamintim ca aceasta a anunțat luna…

Xtra Night Show. Oana Lis, detalii despre starea de sanatate a lui Viorel Lis. Fostul primar a trecut prin momente dificile: "M-a sunat de la ATI..." / VIDEO

22:45, 01.04.2024 - De ceva vreme Viorel Lis se confrunta cu grave probleme de sanatate. Soția lui, Oana, este cea care ii sta alaturi și il ingrijește. Invitata in platoul Xtra Night Show, vedeta a vorbit despre starea de sanatate a fostului primar. 

Un ucrainean s-a ratacit in Munții Maramureșului. Starea de sanatate a barbatului este precara

10:31, 10.03.2024 - Un cetațean ucrainean care a trecut frontiera cu Romania este cautat de salvamontiști in Munții Maramureșului. Soția lui a sunat la 112 și a cerut ajutorul salvatorilor. Ea le-a spus salvamontiștilor ca barbatul are febra și frisoane.

Noi detalii despre starea de sanatate a printesei de Wales. Cum se simte Kate Middleton și cand va reveni la angajamentele regale

17:25, 01.03.2024 - Oficialii Palatului Kensington au transmis, in cursul zilei de ieri, prin intermediul unui comunicat, ca prințesa de Wales „se simte bine”. Kate Middleton se recupereaza dupa o intervenție chirurgicala suferita in ianuarie 2024.

Noi detalii despre starea de sanatate a lui Bruce Willis. Cum se simte și ce a dezvaluit Demi Moore, fosta lui soție

15:15, 03.02.2024 - Actrița Demi Moore a discutat in cadrul emisiunii "Good Morning America" despre starea de sanatate a fostului ei soț, Bruce Willis, de la care a divorțat cu peste 20 de ani in urma, conform informațiilor furnizate de news.ro.

Noi detalii despre starea de sanatate a lui Basescu: are nevoie de masca de oxigen

13:16, 29.01.2024 - Traian Basescu a fost internat in spital, vineri seara, la secția Boli Infecțioase, dupa ce medicii au stabilit ca sufera de viroza pulmonara. Aflat in Spitalul Militar din București inca de vineri seara, unde a fost internat in secția de Boli Infecțioase, fostul președinte al Romaniei, europarlamentarul…


Ce parere ai despre aceasta stire?