Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident tragic în apropiere de Ghidighici. O femeie A MURIT lovită de tren

Publicat:

Un om a fost lovit mortal de trenul Chisinau-Bucuresti. Accidentul a avut loc acum aproximativ doua ore la iesirea din localitatea Ghidighici, municipiul Chisinau.

"Accidentul tragic s-a produs la ora 8:40. Persoana a fost lovita mortal de trenul Bucuresti - Chisinau. Potrivit politistilor este vorba despre o femeie de 30-35 de ani. Muncitorii afirma ca persoana ar putea fi unul dintre boschetarii care se adapostesc prin zona", a declarat reporterul Publika TV, .

Potrivit directorului din Moldova, , barbatul se deplasa de-a lungul…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Femeie omorata de o masina proiectata pe trotuar in urma ciocnirii cu alt autoturism

14:31, 17.04.2024 - O femeie de 53 de ani a murit dupa ce doua masini s-au ciocnit, iar unul dintre autovehicule a fost proiectat pe trotuar in urma impactului. Accidentul a avut loc marti seara, in Lugoj, scrie Focustim.ro. Politistii Biroului Rutier Lugoj au fost sesizati marti seara, in jurul orei 20.20, cu privire…

Accident tragic la Strașeni: O femeie a murit pe loc, dupa ce a fost lovita de un microbuz ce ieșea dintr-o parcare

17:50, 19.02.2024 - O femeie a murit pe loc, dupa ce a fost lovita de un microbuz ce ieșea dintr-o parcare, in apropiere de Procuratura din Strașeni. Potrivit Poliției, accidentul tragic s-a produs in dimineața zilei de astazi, 19 februarie.

Metoda ACCIDENTUL face noi victime la Alba Iulia. O femeie de 75 de ani a ramas fara 6.500 de euro și 16.000 de lei

20:05, 17.02.2024 - O tentativa de inșelaciune prin metoda „accidentul” și o fapta consumata au fost inregistrate la Alba Iulia. O persoana a dat curs solicitarii escrocilor și a fost pagubita cu 6.500 de euro și 16.000 de lei. Inspectoratul de poliție Județean Alba readuce in atenție recomandarile pentru prevenirea acestui…

Tragedie in Harghita. O femeie și-a pierdut viața, dupa ce a fost lovita de un tren. Victima a murit pe loc

08:35, 05.02.2024 - Tragedie de proporții in Harghita. O femeie a murit, dupa ce a fost lovita mortal de tren. Aceasta s-a stins din viața pe loc, din cauza ranilor foarte grave pe care le-a suferit. Accidentul s-a produs intre stațiile Toplița și Galautas.

Accident feroviar in Harghita. O femeie și-a pierdut viața dupa ce a fost lovita de tren

07:45, 05.02.2024 - "Persoana lovita de tren (trenul IR-N 1641), intre statiile CFR Toplita si Galautas (Podul Urmanczy). Din primele date, victima ar fi decedata. La locul evenimentului s-au deplasat doua echipaje de pompieri din cadrul Garzii de Interventie nr. 2 Toplita, cu o autospeciala de stingere si o ambulanta…

Tragedie fara margini: o femeie a fost spulberata de un tren

07:45, 05.02.2024 - O persoana a fost lovita mortal de tren, intre statiile Toplita si Galautas, in noaptea de duminica spre luni, a informat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Harghita, informeaza Agerpres."Persoana lovita de tren (trenul IR-N 1641), intre statiile CFR Toplita si Galautas (Podul Urmanczy).…

Accident feroviar grav in Harghita. O persoana a murit, dupa ce a fost lovita de trenul Brașov – Budapesta

22:26, 26.01.2024 - Un accident feroviar cumplit s-a produs vineri seara, in Harghita. Trenul care circula pe ruta Brașov - Budapesta a lovit mortal o persoana. Victima s-a stins din viața pe loc, iar medicii nu au mai reușit sa o salveze. Tragedia s-a produs in gara Sancraieni.

Incendiu tragic in Galați. O femeie a murit intoxicata cu fum, dupa ce un bloc de locuințe a luat foc: ”Ne-am speriat”

08:40, 24.01.2024 - Un incendiu devastator a izbucnit intr-un bloc de locuințe din Galați. O femeie a murit, dupa ce a fost intoxicata cu fum. Zeci de persoane au trait momente de panica, iar pompierii i-au evacuat de urgența. Fumul dens le-a pus viața in pericol tuturor.


Ce parere ai despre aceasta stire?