Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Uleiuri presate la rece: Familia Tulai arată că nu e nevoie de o ditamai fabrica pentru a avea succes

Publicat:

Uleiuri presate la rece. Ulei de floarea-soarelui. Ulei de rapița. Ulei de nuca. Ulei de in. Ulei de canepa. Ulei de dovleac. Toate produse de o familie in localitatea Luna, la 45 de kilometri de Cluj-Napoca. Povestea micii afaceri de succes a fost povestita de catre , tanara care, alaturi de parinții sai, a creat brandul romanesc ””.

Citeste articolul mai departe pe capital.ro…  

Sursa articol: capital.ro


Stiri pe aceeasi tema

FC Argeș Basketball e in semifinale! Primarul Cristian Gentea: „Intreg Piteștiul e alaturi de voi!”

15:45, 17.04.2024 - FC Argeș incheie seria cu Rapid și merge in semifinalele Ligii Naționale de Baschet Masculin. In semifinalele ligii, FC Argeș o va intalni pe U-BT Cluj-Napoca. ’’Ce victorie a echipei noastre de baschet intr-o atmosfera superba creata de piteșteni! Tuturor le mulțumesc! Ne-am calificat in semifinalele…

Istoria Uzinelor Carbochim din Cluj-Napoca. Inaugurarea fabricii s-a facut in 1952 - FOTO

10:35, 22.03.2024 - Crearea Carbochim a fost decisa in 1949, iar cladirile au fost inaugurate in data de 21 septembrie 1952.Primul director al uzinei a fost Szabo Jozsef. Conform presei de epoca, fabrica a avut cantina proprie din 1956 care servea 12 feluri de mancare zilnic. A fost unica fabrica de materiale abrazive…

Boc, dupa evenimentul pro-european de la Cluj: „UE este un succes istoric. A durat sute de ani pentru a fi consolidata in scopul asigurarii pacii, libertații și prosperitații”

16:40, 10.03.2024 - Cluj-Napoca a fost, sambata, gazda conferinței regionale „Europa in fiecare localitate”, eveniment prin care a fost subliniat rolul pe care fondurile europene il au in dezvoltarea comunitaților noastre. 

Femei de succes. Narcisa, șoferița care iți zambește de la volanul unui autobuz electric. „Imi place ceea ce fac și o fac cu bucurie!”

19:56, 07.03.2024 - Narcisa este șofer profesionist și transporta in siguranța, zilnic, mii de calatori din municipiul Cluj-Napoca, la volanul unui autobuz electric. „Ma mandresc cu ceea ce fac”, recunoaște aceasta și recomanda doamnelor sa imbrațișeze cu incredere o meserie revendicata in mod tradițional de barbați.

BMW Group și-a facut fabrica in Ungaria, dar investește masiv intr-un centru IT la Cluj

11:15, 05.03.2024 - BMW investește circa 2 miliarde de euro intr-o fabrica in Ungaria, care va fi gata in 2025, dar transformarea digitala a gigantului auto va fi condusa dintr-un centru inființat la Cluj-Napoca, impreuna cu NTT Data, unde va angaja in urmatorii ani circa 1.000 de IT-iști.

Spectacol de Ziua Femeii la Turda. Grupul Vocal Anatholis va susține un concert la Fabrica de Teatru

13:30, 29.02.2024 - Va invitam la un concert extraordinar de muzica pop-opera, susținut de Grupul Vocal Anatholis, soliști ai Operei Naționale Romane din Cluj Napoca. Acompaniați la pian de maestrul Krisztian Kosa, aceștia iși propun sa aduca primavara in suflet și un buchet mare de zambete tuturor. Rezervarea locurilor…

Eveniment gratuit despre realizarea unui site de succes, la Cluj

13:05, 19.02.2024 - Creators.comm, comunitatea dedicata creatorilor de business și schimbarii in comunitate, organizeaza un nou eveniment Creators.talks, in data de 21 februarie, la Cluj-Napoca. Unul dintre cele mai importante lucruri pentru un antreprenor este site-ul unde potențialii clienți pot gasi cu ușurința detalii…

TRAGEDIE in Cluj-Napoca noaptea trecuta. Tanara cazuta de la inalțime pe carosabil / Manevre de resuscitare fara succes

08:10, 12.02.2024 - Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit in cursul nopții trecute pentru a acorda primul ajutor calificat unei persoane cazute de la inalțime pe strada Henri Barbusse din municipiul Cluj-Napoca.


Ce parere ai despre aceasta stire?