Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

UE 'regretă' decizia SUA de a-l sancţiona pe Mohammad Javad Zarif. şeful diplomaţiei iraniene

Publicat:

”regreta” decizia de a-l sanctiona pe . seful diplomatiei iraniene, si ”va continua sa colaboreze” cu acesta, a anuntat joi un purtator de cuvant al sefei diplomatiei europene , relateaza news.ro.

”Noi regretam aceasta decizie”, a anuntat de Gordejuela.

”In ceea ce ne priveste, noi vom continua sa colaboram cu in calitatea sa de cel mai inalt plasat diplomat din Iran si din cauza importantei mentinerii relatiilor diplomatice” cu Teheranul, a adaugat el.

Citește…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Seful diplomatiei britanice indeamna la o utilizare creativa a activelor ruse inghetate pentru a ajuta Ucraina

21:55, 18.04.2024 - Seful diplomatiei britanice, David Cameron, a indemnat joi, in marja summitului G7 care se desfasoara pe insula italiana Capri, la cautarea unor moduri creative de a utiliza activele ruse inghetate pentru a finanta apararea Ucrainei, informeaza AFP.

Dupa ce luat cina cu Donald Trump, șeful diplomatiei britanice cere Statelor Unite sa deblocheze asistenta militara pentru Ucraina

06:25, 10.04.2024 - Seful diplomatiei britanice David Cameron a cerut marti Statelor Unite sa deblocheze asistenta militara pentru Ucraina, dupa o intrevedere rara cu Donald Trump, transmite miercuri AFP, citat de AGERPRES.

Europa trebuie sa se pregateasca pentru razboi. Șeful diplomației UE: Nu mai este o ficțiune

16:25, 09.04.2024 - Europa trebuie sa se pregateasca pentru un posibil razboi, un conflict la scara larga pe continent depașind granițele Ucrainei nemaifiind „o ficțiune”, a avertizat, marți, șeful diplomației europene, Josep Borrell. „Rusia este o amenințare pentru Europa”, inclusiv prin razboiul purtat impotriva Ucrainei,…

„Lasați-l sa incerce”. Șeful diplomației poloneze ii raspunde lui Lukașenko, dupa ce a anunțat ca Belarusul se pregatește de razboi

21:10, 03.04.2024 - Ministrul polonez de Externe a reacționat in urma declarațiilor lui Aleksandr Lukașenko, care a spus ca Belarusul „se pregatește de razboi”. „Lasați-l sa incerce. Sa vedem cine va caștiga”, a spus Radoslaw Sikorski, potrivit Nexta.

Viktor Orban: Nu se intrevede nicio iesire din razboiul din Ucraina, iar asta paralizeaza politica europeana

09:05, 03.03.2024 -   Potrivit premierului, primul lucru care trebuie decis este in favoarea cui lucreaza timpul, pentru ca aceasta este cea mai importanta intrebare.„Daca cineva crede ca timpul lucreaza in favoarea ucrainenilor si a Occidentului, iar continuarea razboiului ar putea aduce succes militar Ucrainei, atunci…

Putin va trebui tras la raspundere pentru moartea lui Navalnii, spune seful diplomatiei UE

18:05, 19.02.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin va trebui ''tras la raspundere'' pentru moartea lui Aleksei Navalnii, a declarat pe platforma X seful diplomatiei europene Josep Borrell, dupa ce s-a intalnit la Bruxelles cu vaduva opozantului rus decedat recent in inchisoare, transmit AFP si Reuters.

China schimba discursul pe tema ajutorului militar pentru Rusia: mesajul primit de șeful diplomației ucrainene

17:20, 18.02.2024 - Diplomația chineza susține intr-un comunicat ca Beijingul nu ofera „arme letale” Moscovei, dar nu spune nimic despre alte tipuri de arme, in condițiile in care pana acum susținea sus și tare ca nu sprijina militar partea agresoare din razboiul din Ucraina.

Șeful popularilor europeni spune ca UE trebuie sa-și construiasca propriul scut nuclear și sa nu mai fie dependenta de SUA

06:20, 26.01.2024 - Confruntat cu potențiala intoarcere a lui Donald Trump la Casa Alba, șeful celui mai mare grup politic din Uniunea Europeana le cere europenilor sa se pregateasca pentru razboi fara sprijinul Statelor Unite și sa-și construiasca propria umbrela nucleara.


Ce parere ai despre aceasta stire?