Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Uciderea unui fost lider al IRA Continuitate: Poliția nord-irlandeză a arestat un bărbat la Belfast

Publicat:

Poliția nord-irlandeza a arestat in vestul Belfastului un barbat in varsta de 26 de ani, in legatura cu uciderea unui fost lider al a Continuitații (CIRA), informeaza sambata Reuters.

Foto: (c) / Trqwesar

, un oponent ferm al acordului de pace din 1998 din provincia britanica, era o personalitate de marca în IRA Continuitate, a fost împușcat mortal vineri dupa-amiaza în vestul Belfastului și a murit la locul atentatului.

În Irlanda de Nord a fost în general…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Germania a arestat un asistent al unui europarlamentar membru AfD intr-un „caz deosebit de grav” de spionaj in favoarea Chinei

12:00, 23.04.2024 - Politia germana a arestat un asistent al unui membru al Parlamentului European din partea partidului de extrema dreapta Alternativa pentru Germania (AfD), suspect intr-un „caz deosebit de grav” de spionaj in favoarea Chinei, a anuntat marti biroul procurorului federal, relateaza Reuters, potrivit News.ro. 

Angajatul unui candidat AfD la alegerile europarlamentare, arestat pentru presupus spionaj in favoarea Chinei

11:15, 23.04.2024 - Politia germana a arestat un angajat al unui politician membru al Alternativei pentru Germania (AfD) in orasul Dresda, pentru presupus spionaj in favoarea Chinei, au relatat marti posturile ARD, RBB si SWR, transmite Reuters, potrivit Agerpres.Angajatul, identificat drept Jian G.

Atac cu arma alba in Suedia - Un barbat a fost arestat

20:00, 19.04.2024 - Politia suedeza a anuntat vineri ca a neutralizat si a arestat un barbat care a ranit cu un obiect ascutit trei femei, in orasul Vasteras (centrul Suediei), transmit Reuters si AFP, potrivit Agerpres.

Un barbat din Tadjikistan, suspectat ca este membru activ al gruparii Statul Islamic, a fost arestat pe un aeroport din Roma

20:26, 08.04.2024 - Politia italiana a arestat luni un barbat din Tadjikistan cautat pentru infractiuni legate de terorism si suspectat de a fi membru activ al gruparii Statul Islamic, a anuntat politia intr-un comunicat, potrivit agentiilor Reuters si ANSA.

Mai multe persoane au fost luate ostatice intr-o cafenea din Olanda. Un barbat a fost arestat VIDEO | UPDATE

14:20, 30.03.2024 - Mai multe persoane au fost luate ostatice intr-o cafenea din orasul olandez Ede la est de Utrecht, a anuntat sambata un purtator de cuvant al autoritatilor municipale, informeaza dpa si AFP. Poliția a reușit eliberarea ostaticilor dupa aproximativ 9 ore.

Politia britanica a arestat un barbat care a lovit cu masina portile Palatului Buckingham

13:41, 10.03.2024 - Politia britanica a anuntat duminica arestarea unui barbat care a lovit cu masina portile Palatului Buckingham de la Londra, transmit dpa si Reuters, potrivit Ageprres. Imagini neclare postate pe retele sociale arata o masina la portile din fata ale palatului. Mass-media britanice au citat un martor…

(VIDEO) Un copil de 9 ani a fost arestat pentru ca a impușcat mortal in cap un membru al familiei

06:20, 21.02.2024 - Un copil de 9 ani a fost arestat in nordul Utah pentru ca a impușcat mortal in cap un membru al familiei, a anunțat ieri poliția. Ofițerii de poliție al orașului Tooele, situat la 56 de kilometri sud-vest de Salt Lake City, au fost trimiși la domiciliul familiei vineri seara. Au primit informații ca…


Ce parere ai despre aceasta stire?