Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Turist german mort, după ce a fost mușcat de rechin în Marea Roșie

Publicat:

Un turist german a murit dupa ce a fost muscat de un rechin, in timp ce inota intr-o statiune egipteana situata pe malul , informeaza Mediafax.

Turistului german, in varsta de 52 de ani i-a fost retezat piciorul. El a murit in urma hemoragiei.

Incidentul a fost confirmat de un oficial de la din Cairo, misiunea diplomatica declansand o investigatie.

Atacuri similare s-au inregistrat si anii trecuti in .

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atac violent la Bordeaux. O persoana a murit, alta a fost ranita; atacatorul a fost impușcat

22:55, 10.04.2024 - O persoana a murit și alta a fost ranita in urma unui atac cu cuțitul in Bordeaux. Atacatorul a fost impușcat de polițiști. La fața locului, au ajuns numeroase forțe de securitate. Incidentul a avut loc miercuri seara, potrivit TF1.

Un barbat a fost calcat de mai multe ori de tractor dupa ce a cazut din el

09:50, 31.03.2024 - Un barbat din județul Galați a murit dupa ce a fost calcat de mai multe ori de tractorul pe care il conducea, dupa ce a cazut din el, scrie Umbraresti-informat.ro. Incidentul a avut loc sambata seara, la ora 21.25, in fața cimitirului din comuna Cudalbi. Barbatul se intorcea de la muncile campului cand,…

SUA lanseaza un atac puternic asupra rebelilor Houthi

18:55, 01.03.2024 - SUA au efectuat doua atacuri impotriva a sase rachete mobile de croaziera antinava care erau gata sa fie lansate spre Marea Rosie joi, potrivit Comandamentului Central al SUA (CENTCOM), informeaza News.ro. Intr-o declaratie, CENTCOM a spus ca cele doua atacuri au fost in „autoaparare”.„Mai…

Doi pescari chinezi au murit, in timp ce erau urmariți pe apa de paza de coasta din Taiwan

10:55, 15.02.2024 - Doi pescari chinezi s-au inecat in timp ce erau urmariți de paza de coasta taiwaneza. Incidentul a avut loc in largul celui mai nordic arhipelag Kinmen din Taiwan. Autoritațile din China au condamnat incidentul, potrivit BBC.

Marina germana trimite o fregata in Marea Rosie pentru a securiza transportul de marfuri

17:05, 08.02.2024 - O fregata a marinei germane a plecat joi in directia Marii Rosii, unde ea trebuie sa securizeze transportul maritim de marfuri perturbat de atacurile rebelilor houthi si sa participe la o misiune navala a UE.

Avion de mici dimensiuni, prabusit peste un parc de locuinte mobile. Mai multe persoane au murit / VIDEO

10:05, 02.02.2024 - Un avion de mici dimensiuni s-a prabușit ieri, pe data de 1 februarie 2024, peste un parc de locuințe mobile. Incidentul devastator s-a petrecut in Statele Unite ale Americii. Mai multe persoane și-au pierdut viața.

Marea Britanie vrea sa trimita un portavion in Marea Roșie pentru a-i opri pe rebelii Houthi

09:40, 31.01.2024 - Regatul Unit ar putea trimite un portavion in regiunea Marii Rosii in contextul continuarii atacurilor rebelilor Houthi din Yemen impotriva navelor comerciale din zona, a anuntat ministrul britanic al fortelor armate, James Heappey.

Tensiuni in creștere in Orientul Mijlociu - Inca un portavion ar putea ajunge in Marea Roșie

09:35, 31.01.2024 - Regatul Unit ar putea trimite un portavion in regiunea Marii Rosii in contextul continuarii atacurilor rebelilor houthi din Yemen asupra navelor comerciale din zona, a anuntat ministrul britanic al fortelor armate, potrivit DPA. James Heappey a sugerat ca un un portavion britanic ar putea fi trimis…


Ce parere ai despre aceasta stire?