Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tupeist cu numere transnistrene! A efectuat o manevră PERICULOASĂ chiar în centrul Chişinăului (VIDEO)

Publicat:

Un sofer din Transnistria a incalcat flagrant regulile circulatiei rutiere. Fiind la volanul unui , acesta a iesit la depasire pe banda opusa, chiar in vazul tuturor participantilor la trafic. Imaginile au fost trimise la redactia Publika.md de un martor ocular. 

Masina cu numerele de inmatriculare transnistrene E 811 AX, se deplasa cu viteza excesiva pe banda opusa. Totodata, soferul a mers la rosu, ocolind coloana de vehicule ce asteptau la semafor. Totul s-a produs la intersectia bulevardul Stefan cel Mare si Sfant si strada Ismail.

Daca ai surprins si tu imagini…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Atenție, șoferi! O cursa de ciclism va pune stop traficului din centrul capitalei

09:15, 24.04.2024 - Primaria municipiului Chișinau informeaza ca duminica 28 aprilie 2024, orele 6:00-18:00, va fi sistat traficul rutier, inclusiv transportul public, pe bd. Ștefan cel Mare și Sfant, tronsonul cuprins intre str. Mitropolit G. Banulescu - Bodoni și str. A. Pușkin, cu redirecționarea acestuia pe strazile…

Circulația rutiera este interzisa in centrul capitalei

09:00, 22.03.2024 - Circulația rutiera pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfant – strada Ciuflea – bulevardul Dacia – Traian – strada Grenoble – Drumul Bacioiului – șoseaua M3 va fi sistata vineri, 22 martie, in intervalul orelor 9:00 – 12:00 . Restricțiile de circulație au loc in contextul desfașurarii unui maraton, anunța…

(live/update) Marș feminist de 8 Martie, desfașurat in centrul Capitalei

12:25, 08.03.2024 - De Ziua Internaționala a Femeii, un grup de tinere organizeaza un marș feminist. Primaria anunța despre sistarea traficului in perimetrul bd. Ștefan cel Mare (de la str. Ismail) – str. Ion Creanga (intrarea in Parcul Dendrariu).

(live) Marș feminist de 8 Martie, desfașurat in centrul Capitalei

12:11, 08.03.2024 - De Ziua Internaționala a Femeii, un grup de tinere organizeaza un marș feminist. Primaria anunța despre sistarea traficului in perimetrul bd. Ștefan cel Mare (de la str. Ismail) – str. Ion Creanga (intrarea in Parcul Dendrariu).

Marș feminist de 8 Martie: Traficul rutier pe bd. Stefan cel Mare va fi sistat temporar

13:25, 07.03.2024 - Un marș feminist va avea loc maine, 8 Martie in capitala. Astfel, Primaria Chișinau informeaza ca intre orele 12:00 - 15:00, va fi sistat temporar traficul rutier pe in perimetrul bd. Ștefan cel Mare și Sfant (de la str. Ismail) – str. Ion Creanga (intrarea in Parcul Dendrariu).

Accident la o intersecție din centrul capitalei: Circulația troleibuzelor din zona, afectata

17:55, 28.02.2024 - Un accident rutier a avut loc pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfant, intersecție cu strada Mitropolit Gavriil Banulescu Bodoni. Potrivit RTEC, este afectata circulația troleibuzelor din zona.

Manevra periculoasa efectuata de un sofer in statiunea Mamaia! Totul a fost surprins de o camera de bord (GALERIE FOTO+VIDEO)

08:41, 29.01.2024 - Un sofer a fost surprins de o camera de bord amplasta pe un autoturism aflat in trafic prin statiunea Mamaia efectuand o manevra destul de periculoasa. Mai exact, in imaginile surprinse de camera de bord este observat autoturismul care circula pe prima banda in spatele unor alte masini. La un moment…


Ce parere ai despre aceasta stire?