Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tudor, un tânăr de 32 de ani, a murit într-un accident în Italia! Soția lui se zbate între viață și moarte

Publicat:

, un tanar in varsta de 32 de ani, care a plecat in urma cu patru ani din țara pentru un trai mai bun, și-a gasit sfarșitul la inceputul lunii iunie, in urma unui accident rutier, in Italia

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident mortal azi noapte la Arad. Un tanar de 18 ani și-a pierdut viața

09:35, 23.03.2024 - Reprezentanții ISU Arad transmit ca azi noapte a avut loc un accident mortal in care a fost implicat un motociclist in varsta de 18 ani... The post Accident mortal azi noapte la Arad. Un tanar de 18 ani și-a pierdut viața appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Tragedie la Huși: un tanar de 29 de ani, șofer de camion, a murit intr-un accident infiorator pe o autostrada din Germania!

00:36, 16.03.2024 - DUREROS… Un tanar de 29 de ani din municipiul Huși, șofer pe camion in Germania, și-a pierdut viața intr-un cumplit accident rutier. Francisc Cioloca nu a avut nicio șansa sa scape cu viața, dupa ce vehiculul de mare tonaj pe care il conducea pe autostrada A7, in direcția Wurzburg, a intrat in coliziune…

Tragedie in Arad. Un tanar de 26 de ani a murit subit, in timp ce se afla pe terenul de fotbal

14:21, 06.03.2024 - Moarte subita in Arad. Un tanar de 26 de ani s-a stins din viața brusc, in timp ce se afla pe terenul de fotbal. Medicii s-au prezentat la fața locului pentru a-i salva viața, dar fara succes. Acesta era student și juca fotbal cu alți prieteni.

Accident grav pe Drumul European 85, in județul Buzau. Un tanar de 33 de ani a murit, dupa ce betoniera pe care o conducea s-a rasturnat

09:40, 06.02.2024 - Un accident rutier cumplit a avut loc pe Drumul European 85, in județul Buzau. Este vorba despre un tanar de 33 de ani care și-a pierdut viața, dupa ce betoniera pe care o conducea s-a rasturnat si a iesit de pe sosea.

Accident cumplit in Satu Mare! Un tanar de 30 de ani a murit, dupa ce a intrat cu masina intr-un stalp / FOTO

10:50, 03.02.2024 - Un accident teribil a avut loc, in noaptea de vineri spre sambata, pe un drum din judetul Satu Mare. Un barbat de 30 de ani a murit, dupa ce masina in care se afla a intrat intr-un stalp, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Somes".

Accident mortal pe drumul dintre Cluj și Oradea. Un TIR a spulberat o duba. Doi oameni au murit

10:16, 02.02.2024 - Pompierii din cadrul Departamentului Huedin intervin in aceste momente la un grav accident rutier petrecut pe DN1 E60, intre localitațile Huedin și Poieni.La fața locului intervin o autospeciala cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ.In accident au fost implicate o autoutilitara și un…

Accident cumplit in București! Un tanar de 18 ani a murit. Avea permis de conducere de doar o luna / FOTO

08:20, 31.01.2024 - Un accident cumplit s-a produs in București! Tragedia a avut loc noaptea trecuta in sectorul 5 al Capitalei. Un tanar in varsta de 18 ani a murit. Baiatul avea permis de conducere de doar o luna. Iata cum s-a intamplat incidentul!

Un roman a murit intr-un accident grav in Austria. Mașina pe care o conducea a intrat in coliziune cu un alt autoturism

21:20, 16.01.2024 - Tragedie de proporții in Austria. Un roman s-a stins din viața, dupa ce mașina pe care o conducea a intrat in coliziune cu un alt autoturism. Medicii au ajuns imediat la fața locului și i-au acordat primul ajutor, dar barbatul s-a stins din viața din cauza ranilor foarte grave pe care le-a suferit.


Ce parere ai despre aceasta stire?