Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trupa Bambi, accident pe Autostrada Soarelui. Fetele au avut mare noroc

Publicat:

Raluca si Denisa, cele doua surori de la , ar fi trebuit sa ajunga joi la emisiunea Plaja lui Teo, insa din cauza unui incident petrecut pe nu au putut onora invitatia.

Totusi, ele au aparut in editia de vineri a emisiunii, unde au explicat ce s-a intamplat. "Am avut o problema cu cauciucurile. Ne-a explodat unul dintre ele. Explozia rotii s-a intamplat insa in benzinarie, cand masina era pe loc. Asa ca am avut noroc", a declarat Raluca la Plaja lui Teo.

"Fetele erau inviate in emisiunea de ieri si au anuntat ca nu vin. Au avut accident pe autostrada.…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Accident grav pe Autostrada Soarelui, in zona Medgidia. Traficul este oprit pe sensul spre Capitala

08:40, 31.03.2024 - Traficul este blocat, duminica dimiineața, pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers catre capitala, in zona localitații Medgidia, din cauza unui accident in care au fost implicate doua autoturisme. Doua persoane sunt ranite.

Acces Direct. Declarațiile Andrei, prietena Geaninei, tanara care a murit intr-un accident. Ce s-a intamplat in seara respectiva

19:25, 21.03.2024 - Geanina era in mașina cu doi prieteni atunci cand a murit intr-un accident provocat chiar de unul dintre ei. Sebi, un tanar de 23 de ani, se afla la volanul mașinii lui, atunci cand ar fi condus cu viteza. Andra se afla pe scaunul din dreapta.

Irina Fodor, la un pas de accident in Asia Express „Nu ne putem continua drumul chiar acum”. Ce s-a intamplat

12:25, 21.03.2024 - Irina Fodor și cele 9 echipe care participa in Asia Express sezonul 7 se afla in prezent in Thailanda, prima țara de pe Drumul Zeilor. Prezentatoarea TV se bucura de clipe minunate in aceasta aventura, insa recent a avut parte de un incident care a ingrijorat-o.

Accident cumplit pe Autostrada Soarelui! Un mort și trei raniți dupa ce o mașina s-a rasturnat

17:25, 16.03.2024 - O persoana a murit și trei au fost ranite, sambata, dupa ce mașina in care se aflau s-a rasturnat pe Autostrada A2 București - Constanța, in zona lcoalitații Lehliu Gara, din județul Calarași.

Power Couple Romania, 28 februarie 2024. Lucrurile au degenerat pentru Daiana Anghel la proba „Noroc, iubito!”. Ce s-a intamplat

21:10, 28.02.2024 - Daiana Anghel a preluat fraiele probe „Noroc, iubito!” in ediția 12 din Power Couple Romania, de pe 28 februarie 2024. Lucrurile au degenerat pentru concurenta, iar Dani Oțil a pufnit in ras cand a auzit ce ii poate spune lui Sorin Gonțea, fara pic de rețineri.

Mireasa. Direct din culise. Concurenții, surpriza muzicala pentru iubitele lor. Cum au reacționat fetele din casa: "Ce frumos!" / VIDEO

14:15, 14.02.2024 - Astazi, de Valentine's Day, concurentele din casa Mireasa au fost invitate la balcon pentru a se bucura de surpriza oferita de baieți cu cazia sarbatoririi iubirii. Raluca a fost complicea concurenților care au dorit sa iși surprinda iubitele in aceasta zi speciala pentru indragostiți. 

Detalii șocante ies la iveala in cazul fetiței ucise de mama, la Galați. Ce s-a intamplat cu surorile sale

16:36, 03.02.2024 - Cazul tulburator al fetiței din Galați, ucisa in bataie de propria mama, scoate la suprafața mai multe orori care aveau loc in aceasta familie. Alexandra, in varsta de doar 9 ani, a murit dupa ce a fost batuta sistematic de cea care i-a dat viața. Nici surorile ei mai mici nu au fost scutite de abuzul…


Ce parere ai despre aceasta stire?