Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trump susţine că zeci de avioane de luptă F-35 au survolat Japonia fără să fie detectate

Publicat:

Treizeci si cinci care au zburat la viteza mare, jos, si nu au fost detectate. Au zburat chiar pe deasupra intregii afaceri, nimeni nu a stiut ca vin. Destul de tare, nu?", a adaugat el. Potrivit CNN, lucrurile nu ar fi stat chiar astfel. In primul rand, numai 10 dintre cele 16 avioane de lupta F-35 „invizibile", apartinand si care au fost desfasurate in strainatate, ar fi ajuns in tara. Iar sosirea acestor (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Olanda a trimis avioane de lupta in Romania. Ministra Apararii a aterizat cu un F-16 la Fetești

15:10, 17.04.2024 - Trei avioane de lupta F-16 au ajuns, miercuri, la baza militara de la Fetești. Aeronavele de vanatoare au fost donate de Olanda, iar la bordul acestora s-a aflat și ministrul Apararii, Angel Tilvar, și omoloaga sa olandeza, Kajsa Ollongren. 

Israelul reacționeaza. Avioane de lupta israeliene lovesc ținte ale Hezbollah in Liban

22:55, 14.04.2024 - Serviciul de presa al armatei a menționat ca „in timpul zilei, soldații IDF au efectuat lovituri impotriva țintelor pentru a elimina amenințarea” in zonele Aita al-Shab și Sowan din sudul Libanului.

Israelul, aparat de avioane de lupta aduse din Romania

21:00, 14.04.2024 - Guvernul britanic a transmis ca a deplasat „mai multe avioane de lupta și cisterne de realimentare suplimentare” in Orientul Mijlociu, dupa atacul Iranului asupra Israelul. Guvernul britanic a anunțat astazi consolidarea prezenței sale militare in Orientul Mijlociu, ca raspuns la atacul cu drone iraniene…

Italia susține ca a interceptat avioane rusești deasupra Marii Baltice

23:50, 29.03.2024 - Forțele aeriene italiene au anunțat vineri ca au interceptat avioane neidentificate care zburau deasupra apelor internaționale din Marea Baltica, iar doua surse din domeniul apararii de la Roma le-au identificat ca fiind avioane rusești, scrie Reuters.

Japonia face noi pași spre renunțarea la pacifism și va incepe sa exporte avioane de lupta ultramoderne

12:05, 26.03.2024 - Guvernul Japoniei va incepe sa exporte noile avioane de lupta pe care le dezvolta impreuna cu Regatul Unit și cu Italia, in cel mai nou pas facut de aceasta țara spre renunțarea la pacifismul care a consacrat-o dupa Al Doilea Razboi Mondial, scrie BBC.

Weekend negru pentru aviația rusa. Forțele ucrainene anunța ca au doborat patru avioane de lupta rusești

09:40, 19.02.2024 - Forțele ucrainene au reușit sa doboare nu mai puțin de patru avioane de lupta rusești in weekend - trei bombardiere Su-34 și un avion de vanatoare Su-35, unul dintre cele mai performante ale aviației ruse. Anunțul a fost facut chiar de Ministerul Apararii de la Kiev. 

FMI a imbunatatit marti estimarea sa privind cresterea economiei mondiale, sustinuta de cresterea din SUA si masurile de sprijin fiscal din China

20:55, 30.01.2024 - In prezent, Fondul estimeaza o crestere a econjomiei globale de 3,1% in 2024, in crestere cu 0,2 puncte procentuale fata de proiectia sa anterioara din octombrie, urmata de o expansiune de 3,2% in 2025. Mari economii emergente precum Brazilia, India si Rusia s-au descurcat mai bine decat se credea anterior.…

Mitsotakis saluta acceptul SUA de a vinde Atenei avioane F-35

11:15, 27.01.2024 - Premierul elen Kyriakos Mitsotakis a salutat sambata unda verde de la Washington pentru vanzarea de avioane de lupta F-35 catre Grecia, o decizie a guvernului american care a anuntat si vanzarea de avioane de lupta F-16 Turciei vecine, informeaza AFP, potrivit Agerpres."Astazi este o zi importanta…


Ce parere ai despre aceasta stire?