Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trei veacuri de poveste despre muzică, într-o singură expoziţie la Palatul Şuţu

Publicat:

organizeaza vernisajul expozitiei tematice „Marturisiri despre muzica. Intimitate. Armonii. Tehnologie”, eveniment care va avea loc pe data de 23 iulie, ora 19.00, la . Noul proiect expozitional este asociat Festivalului International George Enescu, Editia 2019.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sara Francesca Bumb a caștigat Festivalul „Voci de inger” de la Suceava. Lucian Harșovschi i-a inmanat marele trofeu

16:55, 21.04.2024 - Ediția de anul acesta a Festivalului de muzica pentru copii și tineri „Voci de inger” de la Suceava a fost caștigat de Sara Francesca Bumb. La festivitatea de premiere, caștigatoarea a primit marele trofeu de la viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi. „Se spune ca muzica este cea mai buna soluție la…

„Muzica și versurile” Conferințelor Dilema - ediția a V-a

13:35, 21.04.2024 - Ediția de anul acesta i-a adus in fața publicului aradean pe Radu Vancu, Marius Chivu, Mircea Mihaieș. Nicu Alifantis și Mircea Cartarescu, intr-un dialog despre muzica, poezie, creație și mesaj.

Palatul Suțu gazduiește lansarea volumului „Povești din muzee. Carte de colorat in benzi desenate”

10:00, 05.04.2024 - Muzeul Municipiului București invita publicul interesat sa participe la evenimentul prilejuit de lansarea noii publicații „Povești din muzee. Carte de colorat in benzi desenate”, aparuta la Editura MMB.

„Conferința de Joi” la Muzeul Municipiului București: „Intre Bariera Vergului si Bariera Mogosoaiei. Povestea din spatele unui film contemporan”

15:05, 02.04.2024 - Muzeul Municipiului București invita publicul la aniversarea a zece ani de cand la Palatul Suțu se organizeaza Conferințele de Joi propunand, pentru ziua de 4 aprilie, ora 18.30, o intalnire speciala cu fondatorul acestui gen de intalniri, dr. Adrian Maju

Poveste de iubire la Survivor All Stars. Concurentii care nu isi mai pot ascunde sentimentele: „Nu ma face sa-mi para rau!”

23:35, 21.02.2024 - Ediția de miercuri, 21 februarie 2024, a adus multe surprize pentru concurenții Survivor All Stars. Nimeni nu se aștepta, insa idila a fost data pe fața. Nici el, dar nici ea nu s-a mai putut abține. „Nu ma face sa-mi para rau!”/ „Știu ca ești o fata senzuala”, sunt doar cateva dintre replicile schimbate.…

Medalion Cornel Medrea, la Palatul Suțu

10:10, 21.02.2024 - Muzeul Municipiului București invita publicul sa viziteze, incepand de vineri, 23 februarie 2024, medalionul „Cornel Medrea. Sculptura și voluptate in Parisul interbelic”, care va fi deschis incepand cu ora 10.00, la Palatul Suțu (Bd. Ion C. Bratianu, nr.

Paza și protectia locatiilor și exponatelor Muzeului Municipiului București sunt asigurate de NEI Divizia de Securitate!

15:45, 01.02.2024 - Muzeul Municipiului București, o comoara dispusa in 12 galerii și case memoriale, reprezinta o destinație de neuitat pentru pasionații de istorie, arta și patrimoniu. Desfașurat in locații fascinante din capitala Romaniei și prezentand expoziții diverse, muzeul a ales NEI Divizia de Securitate pentru…

Robert Moscalu, dezvaluire dureroasa despre moartea mamei. Concurentii de la Survivor Romania All Stars, in lacrimi: „In bratele mele, a fost traumatizant”

23:10, 30.01.2024 - Momentul in care liniștea s-a lasat in jungla din Republica Dominicana. Ediția de marți, 30 ianuarie 2024, o marturisire a adus lacrimi in ochii concurenților de la Survivor Romania All Stars. Robert Moscalu a facut o dezvaluire dureroasa despre moartea mamei sale. Marturisiri dureroase la Survivor…


Ce parere ai despre aceasta stire?