Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trei rețete de sarmale. Cu amestec, cu carne de pasăre și cu orez

Publicat:

Sarmalele cu varza acra nu lipsesc de pe masa de Craciun a romanilor. Le poți umple cu carne de vita sau porc, pui sau doar orez, dupa preferințe. Alege din cele trei rețete de sarmale, pe cele preferate. Cu amestec de porc și vita Ingrediente: o varza acra mare, 800 g carne tocata  (amestec), 200 g costița sau slanina afumata, un ciolan afumat, 3 cepe, 100 ml ulei, 180 g orez, doua linguri de cimbru, sare, piper, o lingura patrunjel tocat, 250 ml pasta de rosii Preparare: se pregatește varza. Se taie cotoarele și daca e prea sarata, se spala. Ceapa se curața, se taie marunt si se pune la calit…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cele mai bune rețete de chiftele de post cu cartofi și morcovi. Deliciile care te vor face sa uiți de restricții alimentare

12:50, 17.04.2024 - Perioada de post este mult mai mult decat un simplu act de obediența fața de poruncile religiei. Ea reprezinta o oportunitate de a ne ingriji de sanatatea noastra atat fizica, cat și mentala, oferindu-ne posibilitatea de a ne detoxifia organismul, de a renunța la anumite obiceiuri alimentare nesanatoase…

Un preparat gustos si versatil, branza de caju

19:56, 15.04.2024 - Bogata in vitamine și minerale, branza de caju este o alternativa sanatoasa la branza tradiționala, inclusiv pentru persoanele care au intoleranța la lactoza si pentru copii. Este un aliment versatil, putand fi folosit ca atare sau adaugat intr-o gama variata de rețete culinare: prajituri, sosuri, salate,…

Pilaf cu urzici. Rețeta de post plina de savoare și vitamine

16:15, 18.03.2024 - Este o rețeta simpla, ușoara și foarte rapid de preparat. Este ideala pentru atunci cand cand vii obosita de la birou și nu ai prea multe opțiuni pentru un pranz delicios. Este ideala și pentru zilele de post, pentru ca este plina de savoare și este sanatoasa. In plus, combinația de ingrediente este…

Secretele bucatareselor croate cand pregatesc sarmale. Ce ingrediente neașteptate adauga in preparatul iubit de romani

16:21, 08.03.2024 - Arta culinara este plina de trucuri și secrete pentru a gati sarmale gustoase in propia bucatarie. Totuși, prin ce se deosebesc cele gatite in Romania, fața de cele gatite in Croația? Sarmale ca in CroațiaExista un mod deosebit prin care gospodinele din Croația aleg sa prepare sarmalele. Pentru un gust…

Secretele bucatareselor croate cand pregatesc sarmale. Ce ingrediente neașteptate adauga in preparatul iubit de romani

09:55, 07.03.2024 - Arta culinara este plina de trucuri și secrete pentru a gati sarmale gustoase in propia bucatarie. Totuși, prin ce se deosebesc cele gatite in Romania, fața de cele gatite in Croația? Sarmale ca in CroațiaExista un mod deosebit prin care gospodinele din Croația aleg sa prepare sarmalele. Pentru un gust…

Paste cremoase cu ciuperci

00:30, 26.01.2024 - Ingrediente 200 g paste;300-350 g ciuperci;2-3 linguri de unt (separate);1 lingura ulei de masline;2 caței de usturoi;1/2 ceapa, tocata fin;200 g parmezan ras.Pentru servit (opțional)Parmezan ras și patrunjel proaspat tocat. Mode de preparare Pastele se fierb conform instrucțiunilor de pe pachet, dar…

Cum prepari cele mai pufoase brioșe cu afine. Secretul marilor gospodine: nu te vei mai putea opri din mancat

11:00, 25.01.2024 - Ingrediente si cantitati:- 2 cani faina alba- 2 1/2 lingurite praf de copt- 2 linguri zahar- 3/4 lingurita sare- 1/2 cana unt sau margarina, taiata bucatele- 2 oua, bine batute- 3/4 cana lapte- 1 lingurita coaja de portocale rasa- 1 1/2 cani afine proaspete sau congelateMod de preparare:Incalzeste cuptorul…

Reteta: Tocanita de miel la ceaun

12:35, 22.01.2024 - Ingrediente: 2 kg miel, 100 ml ulei, 4 cepe mari, 4-5 cartofi, 4-5 ardei grași roșii, 4 roșii sau 1 cutie roșii in bulion, 1 lingurița boia dulce, cimbru, sare, piper, dupa gust, 3-4 foi de dafin. Preparare: Se pune uleiul la incins in ceaun, apoi se adauga carnea care se gatește pentru cateva minute,…


Ce parere ai despre aceasta stire?