Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

TRAGEDIE! Un bărbat a murit înecat cu un mic la lansarea candidaturii unui primar

Publicat:

Un barbat a murit la lansarea candidaturii unui primar. Acesta se afla la masa data de oameni politici, in cadrul Memorialului, și la un moment dat s-a inecat cu un mic. Nenorocirea a avut loc intr-o localitatea din Romania, scrie botosaninews.ro.

Medicii au incercat sa il salveze, insa nu s-a mai putut face nimic.

"Dintr-o data a cazut la pamant. Este posibil sa fi fost o asfixiere mecanica. La fața locului a ajuns și o ambulanța precum și un echipaj SMRUD și s-au aplicat manevre de resuscitare", a declarat , asistent medical.

Soțul primarului din comuna, susține…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie in Satu Mare. Un barbat a murit dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat

10:55, 15.04.2024 - Un barbat a murit, duminica noapte, dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat. Acesta s-ar fi dezechilibrat, iar impactul cu asfaltul i-a fost fatal. Medicii nu au mai putut sa ii salveze viața, din cauza ranilor foarte grave pe care le-a suferit.

Tragedie in Arad. Un tanar de 26 de ani a murit subit, in timp ce se afla pe terenul de fotbal

14:21, 06.03.2024 - Moarte subita in Arad. Un tanar de 26 de ani s-a stins din viața brusc, in timp ce se afla pe terenul de fotbal. Medicii s-au prezentat la fața locului pentru a-i salva viața, dar fara succes. Acesta era student și juca fotbal cu alți prieteni.

Fetița unei moldovence din Italia a murit la cateva minute dupa ce a venit pe lume. Mama: „Medicii m-au neglijat și abandonat”

13:25, 28.02.2024 - Tragedie intr-o familie de moldoveni din Italia. Fetița Vladei Savciuc și a partenerului sau, Alessandro, a murit la cateva minute dupa ce a venit pe lume. „Medicii m-au neglijat și abandonat”, a declarat mama, conform rotalianul.com .

Tragedie in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, in propria locuința. A provocat un incendiu de vegetație

20:05, 27.02.2024 - O tragedie de proporții s-a produs in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, marți seara, dupa ce a provocat un incendiu de vegetație. Trupul carbonizat al victimei a fost gasit de pompierii. Medicii nu au mai avut nicio șansa sa ii salveze viața.

Tragedie pentru o familie din Bobalna: Un baiețel de 11 ani a murit dupa ce s-a inecat cu un șurub de la bicicleta

10:05, 24.02.2024 - O tragedie cutremura o familie din comuna Bobalna, județul Cluj, dupa ce un copil in varsta de 11 ani a pierit la spital, la scurt timp dupa ce a suferit un accident tragic. Emanuel Iosif Filip, elev la Școala Gimnaziala „Alexandru Vaida Voevod” din Bobalna, a fost victima acestui nefericit incident.…

Socrul unui politician a murit inecat in piscina. Tragedie fara margini

14:05, 18.02.2024 - Tragedie in familia viceprimarului din Huși. Socrul sau, in varsta de 75 de ani, a murit dupa ce a cazut in piscina și s-a inecat. Socrii lui Ioan Ciupilan stateau in perioada sezonului rece acasa la politician. In timp ce alesul local și soția acestuia erau plecați, socrul se juca cu cainele familiei,…

Tragedie la Iași: una dintre cele doua fetite care au fost spalate pe cap cu o substanta toxica pentru oi a murit

20:36, 14.02.2024 - Fetita a fost internata in urma cu o luna la Spitalul de Copii din Iasi, dupa ce a fost spalata pe cap cu o substanta folosita la deparazitarea animalelor. Fetita a ajuns in stare critica la spital, medicii fiind rezervati inca din momentul internarii asupra sanselor de supravietuire. Ea a intrat ulterior…


Ce parere ai despre aceasta stire?