Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragedie pe autostradă! Doi oameni au murit în urma unui cumplit accident

Publicat:

Accident grav in aceasta seara pe autostrada A1. Doi oameni și-au pierdut viața. Tragedia s-a petrecut intre Ilia și Deva. Din primele informații se pare ca șoferul unui tir a acroșat doua autovehicule oprite pe banda de urgența. Doi barbați, șoferii autovehiculelor staționate, incercau sa rezolve o problema la una dintre mașini. Din pacate insa […] The post Tragedie pe autostrada! Doi oameni au murit in urma unui cumplit accident appeared first on Gazeta din Vest .

Citeste articolul mai departe pe gazetadinvest.ro…  

Sursa articol: gazetadinvest.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie la Valcea: O fetița de 5 ani a murit in urma unui accident

23:30, 08.04.2024 - O fetița de 5 ani a murit, luni seara, in urma unui accident produs in județul Valcea. In accident au fost implicate doua mașini și trei persoane. Doua mașini s-au ciocnit in localitatea Mihaești.

Tragedie rutiera: O persoana a murit și șase au fost ranite, intr-un accident cu trei autoturisme

14:25, 24.03.2024 - O persoana a murit și șase au ajuns la spital in urma unui accident rutier care a avut loc duminica pe șoseaua de centura din Caransebeș. In evenimentul rutier au fost implicate trei mașini.

Motocilist roman, mort intr-un accident cumplit in Italia. Barbatul se mai afla alaturi de un alt conațional, care a fost grav ranit

10:40, 11.03.2024 - Tragedie de proporții in Italia. Un motocilist roman a murit, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier foarte grav. Barbatul se afla alaturi de un alt roman, care a fost ranit grav și transportat de urgența la spital. Pentru motocilist nu s-a mai putut face nimic.

Accident cumplit in judetul Ilfov. Un tanar de 27 de ani a murit, in urma impactului intre un TIR și o mașina / FOTO

22:05, 18.02.2024 - Un accident infiorator a avut loc, duminica seara, 18 februarie 2024, in localitatea Afumați, județul Ilfov. Impactul violent s-a produs intre un autoturism și un TIR. Din pacate, șoferul mașinii, a murit.

Ce tragedie! Un mare campion a murit la numai 24 de ani, dupa un accident de masina (VIDEO)

09:25, 12.02.2024 - Curg lacrimi de suferinta in lumea sportului. Un mare campion a murit la numai 24 de ani, dupa un accident de masina. O alta persoana ar fi fost transportata de urgența la spital. Tragedia a avut loc duminica, 11 februarie. A murit Kelvin Kiptum Kenyanul Kelvin Kiptum, deținatorul recordului mondial…

Accident cumplit in București! Un tanar de 18 ani a murit. Avea permis de conducere de doar o luna / FOTO

08:20, 31.01.2024 - Un accident cumplit s-a produs in București! Tragedia a avut loc noaptea trecuta in sectorul 5 al Capitalei. Un tanar in varsta de 18 ani a murit. Baiatul avea permis de conducere de doar o luna. Iata cum s-a intamplat incidentul!

Incident grav, in aceasta dimineața, pe autostrada A1, Pitești-București. Un barbat a murit, dupa ce mașina sub care lucra a cazut peste el / FOTO

11:00, 30.01.2024 - Un incident grav a avut loc, marți dimineața, pe autostrada A1, Pitești-București. Un barbat a murit, dupa ce mașina sub care lucra a cazut peste el. Tragedia a avut loc pe sensul spre București, la km 27, pe raza localitații Poenari.

Accident pe autostrada: un cetațean spaniol a murit

15:45, 28.01.2024 - Un accident mortal de circulație a avut loc in aceasta dimineața pe autostrada Arad-Nadlac, in apropiere de Nadlac. Un șofer a pierdut controlul volanului, a lovit parapetul pe care practic l-a smuls și a ajuns in șanț. Barbatul, un cetațean spaniol de 28 de ani, a murit. „In data de 28 ianuarie 2024,…


Ce parere ai despre aceasta stire?