Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragedie la Satu Mare. Un tânăr de 20 de ani a murit pe loc într-un cumplit accident

Publicat:

Tragedie, noaptea trecuta, in . Nenorocirea a avut loc in jurul orei 23.00, intre localitațile și Cauaș, pe DJ 195C. Un baiat de 20 de ani a murit pe loc, intr-un cumplit accident rutier. Soferul de 20 de ani, din municipiul Carei, se afla la volanul uni autoturism marca BMW, cand a […] The post Tragedie la . Un tanar de 20 de ani a murit pe loc intr-un cumplit accident appeared first on eMaramures .

Citeste articolul mai departe pe emaramures.ro…  

Sursa articol: emaramures.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident terifiant in Braila! Un tanar de 25 de ani a murit in brațele medicilor, in timp ce incercau sa il salveze

10:05, 16.04.2024 - Un accident ingrozitor s-a produs, in urma cu doar o zi, in Braila! Un tanar s-a stins din viața in brațele medicilor, in timp ce incercau sa ii salveze viața. Acesta a intrat cu camioneta pe care o conducea pe contrasens, iar impactul cu o autoutilitara l-a costat viața. Șoferul de 25 de ani nu a mai…

Accident grav pe strada Odoreului din Satu Mare. Șoferul a murit in urma impactului

14:40, 06.03.2024 - Un accident rutier grav s-a petrecut azi la amiaza pe strada Odoreului din municipiul Satu Mare. O mașina a intrat intr-un stalp iar șoferul a ramas incarcerat pana la venirea pompierilor. “Detașamentul de pompieri Satu Mare intervine la un accident rutier (autoturism intrat in stalp) cu o persoana…

Accident cumplit in judetul Ilfov. Un tanar de 27 de ani a murit, in urma impactului intre un TIR și o mașina / FOTO

22:05, 18.02.2024 - Un accident infiorator a avut loc, duminica seara, 18 februarie 2024, in localitatea Afumați, județul Ilfov. Impactul violent s-a produs intre un autoturism și un TIR. Din pacate, șoferul mașinii, a murit.

ACCIDENT MORTAL In Tarna Mare, un tanar de 27 de ani a intrat in coliziune cu un stalp și a murit

16:40, 16.02.2024 - In dupa-masa zilei de 16 februarie, in jurul orei 13.30, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “Someș” al județului Satu Mare... The post ACCIDENT MORTAL In Tarna Mare, un tanar de 27 de ani a intrat in coliziune cu un stalp și a murit first appeared on Informatia Zilei .

Accident cumplit in Satu Mare. Un tanar de 27 de ani a murit la volanul mașinii sale / FOTO

16:20, 16.02.2024 - Un accident devastator s-a produs, vineri dupa-amiaza, in Satu Mare. Un tanar de 27 de ani a murit in timp ce se afla la volanul mașinii sale, dupa ce autoturismul a fost distrus complet, in urma impactului cu un stalp. Medicii l-au resuscitat, dar fara succes.

Accident infiorator in județul Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina lui a intrat in coliziune cu un camion

21:10, 12.02.2024 - Tragedie ingrozitoare in Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina pe care o conducea a intrat in coliziune cu un camion. Șoferul a fost gasit fara suflare, iar medicii nu au mai putut sa nimic, decat sa confirme decesul. Iata cum s-a produs impactul.

Accident cumplit in Satu Mare! Un tanar de 30 de ani a murit, dupa ce a intrat cu masina intr-un stalp / FOTO

10:50, 03.02.2024 - Un accident teribil a avut loc, in noaptea de vineri spre sambata, pe un drum din judetul Satu Mare. Un barbat de 30 de ani a murit, dupa ce masina in care se afla a intrat intr-un stalp, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Somes".

Accident cumplit in București! Un tanar de 18 ani a murit. Avea permis de conducere de doar o luna / FOTO

08:20, 31.01.2024 - Un accident cumplit s-a produs in București! Tragedia a avut loc noaptea trecuta in sectorul 5 al Capitalei. Un tanar in varsta de 18 ani a murit. Baiatul avea permis de conducere de doar o luna. Iata cum s-a intamplat incidentul!


Ce parere ai despre aceasta stire?