Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragedie la locul de muncă: Un bărbat din Capitală a murit în timp ce efectua lucrări pe un şantier

Publicat:

Accident cumplit pe un santier de constructie din Capitala. Un barbat in varsta de 41 de ani a decedat dupa ce o grinda de cofraj i-a cazut peste cap. Tragedia s-a produs ieri in jurul orei 16 pe strada din cartierul Telecentru.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Accident cumplit in Piața Unirii din București! Un barbat a murit / FOTO

09:16, 10.04.2024 - Un accident cumplit s-a produs in aceasta dimineața, pe data de 10 martie 2024, in Piața Unirii din București. Un barbat in varsta de 35 de ani a murit. Iata ce s-a intamplat pe strada Halelor din Capitala!

Accident de munca pe un șantier din Prahova. Un muncitor a murit dupa ce a cazut de la opt metri inalțime

19:05, 14.03.2024 - Un accident de munca soldat cu moartea unui muncitor a avut loc joi, 14 martie, dupa orele pranzului pe un șantier dintre autostrazile A3 și A7, in județul Prahova. Conform informațiilor oferite de oficialii Poliției Județene Prahova, barbatul a cazut de la opt metri inalțime.

Accident infiorator in județul Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina lui a intrat in coliziune cu un camion

21:10, 12.02.2024 - Tragedie ingrozitoare in Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina pe care o conducea a intrat in coliziune cu un camion. Șoferul a fost gasit fara suflare, iar medicii nu au mai putut sa nimic, decat sa confirme decesul. Iata cum s-a produs impactul.

Ce tragedie! Un mare campion a murit la numai 24 de ani, dupa un accident de masina (VIDEO)

09:25, 12.02.2024 - Curg lacrimi de suferinta in lumea sportului. Un mare campion a murit la numai 24 de ani, dupa un accident de masina. O alta persoana ar fi fost transportata de urgența la spital. Tragedia a avut loc duminica, 11 februarie. A murit Kelvin Kiptum Kenyanul Kelvin Kiptum, deținatorul recordului mondial…

Un roman a murit in Italia, in urma unui accident de munca. Mihai avea doar 40 de ani și a lasat in urma o familie indurerata / FOTO

12:15, 08.02.2024 - Un roman a murit in Italia, in urma unui accident de munca. Mihai s-a stins din viața la varsta de 40 de ani și alasat in urma o familie indurerata. Barbatul era stabilit de mult timp in Italia, dar un accident i-a adus sfarșitul.

Tragedie in Calarași. Un barbat a murit la priveghiul unui prieten, in urma unui pariu: ”O gluma proasta”

22:45, 30.01.2024 - Caz șocant in Calarași. Un barbat a murit in timp ce se afla la priveghiul prietenului sau, dupa ce a pus un pariu cu alte persoane. Medicii nu au mai putut sa il salveze, iar acum cei prezenți regreta ceea ce s-a intamplat. Iata de la ce a pornit totul.

Un barbat care isi repara masina pe banda de urgenta a murit strivit de propriul vehicul

11:46, 30.01.2024 - Un barbat a murit pe Autostrada A1 București-Pitești, in timp ce isi repara masina. Aceasta a cazut si l-a strivit pe barbat efectua lucrari la mașina personala, in momentul in care a fost surprins sub aceasta. „Un barbat, de 68 de ani, și-a pierdut viața, marti dimineața, in urma unui eveniment produs…

Directorul Casei de Cultura din Constanța a murit intr-un accident rutier grav. Tragedia s-a produs in Valcea, in timp ce se intorcea de la o inmormantare

12:10, 20.01.2024 - Tragedie de proporții pe DN7. Directorul Casei de Cultura din Constanța a murit intr-un accident grav, in timp ce se intorcea de la o inmormantare din Valcea. Incidentul s-a produs dupa ce un șofer a intrat pe constrasens și a lovit mașina in care se afla acesta. Alte doua persoane au fost ranite.


Ce parere ai despre aceasta stire?