Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragedie la Curtea de Argeş. O femeie şi fiul ei au murit după ce s-au intoxicat cu fum

Publicat:

Cei trei oameni au fost gasiti inconstienti in casa, chiar de fiul cel mare al familiei, un tanar de 21 de ani. El a sunat imediat la 112, iar la fata locului au ajuns mai multe ambulante. Medicii s-au chinuit zeci de minute sa resusciteze mama si copilul, dar, din pacate ei au fost declarati decedati.

Tatal a ajuns in stare grava la spital, iar starea lui este critica. In acest caz a fost deschisa o ancheta pentru a stabili cu exactitate cum s-a intamplat totul.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Inca o tragedie in spitalele din Romania! O femeie a murit in Sibiu, la cateva zile dupa ce a nascut

16:06, 08.04.2024 - Inca o tragedie s-a produs la un spital din Romania! O femeie a murit, la doar cateva zile dupa ce a nascut. Aceasta s-a simțit foarte rau și a intrat in trei stopuri cardio-respiratorii. Din nefericire, pacienta nu a mai avut nicio șansa sa iși revina.

Tragedie fara margini! O femeie a murit in urma inflamației sanilor, dupa ce a nascut intr-un spital privat

15:55, 08.04.2024 - Tragedie fara margini! O femeie a murit in urma inflamației sanilor, dupa ce a nascut intr-un spital privatSpitalul Judetean Sibiu face o ancheta, dupa ce o femeie de 32 de ani a murit in unitatea medicala, la o saptamana dupa ce a nascut intr-un spital privat.

Tragedie in București. O femeie a murit, dupa ce a cazut de la etajul 11 al unui bloc

10:30, 08.04.2024 - O femeie de 31 de ani a murit, luni, dupa ce a cazut de la etajul 11 al unui bloc din Capitala. Politistii incearca sa stabileasca acum ce s-a intamplat. Potrivit unor surse judiciare este vorba despre o femeie, nascuta in Iran, care a cazut de la etajul 11 al unui bloc de pe Bulevardul […] The post…

Tragedie la Vasile Goldiș: un copil de 2 ani a murit in curtea casei

18:40, 20.03.2024 - O adevarata tragedie a avut loc astazi in localitatea Vasile Goldiș. Un copil de numai 2 ani a murit inecat intr-un bazin de colectare a apei din curtea casei. „Astazi, in jurul orei 13:30, prin apel la numarul unic de urgența 112, am fost anunțați despre faptul ca un minor in varsta de 2 ani […] The…

Fetița unei moldovence din Italia a murit la cateva minute dupa ce a venit pe lume. Mama: „Medicii m-au neglijat și abandonat”

13:25, 28.02.2024 - Tragedie intr-o familie de moldoveni din Italia. Fetița Vladei Savciuc și a partenerului sau, Alessandro, a murit la cateva minute dupa ce a venit pe lume. „Medicii m-au neglijat și abandonat”, a declarat mama, conform rotalianul.com .

Tragedie in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, in propria locuința. A provocat un incendiu de vegetație

20:05, 27.02.2024 - O tragedie de proporții s-a produs in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, marți seara, dupa ce a provocat un incendiu de vegetație. Trupul carbonizat al victimei a fost gasit de pompierii. Medicii nu au mai avut nicio șansa sa ii salveze viața.

Șantier prabușit in Italia. Trei muncitori au murit in Florența. Printre victime se afla și romani

09:55, 17.02.2024 - Tragedie in Italia. Trei muncitori au murit in Florența, dupa ce șantierul pe care lucrau s-a prabușit. Printre victime sunt și trei romani. Medicii spun ca doi dintre ei sunt in stare grava, au leziuni la coloana. Alți doi muncitori sunt inca dați disparuți și sunt cautați de echipele de salvare sub…

TRAGEDIE – O femeie cu probleme de sanatate a murit. Este ancheta la Moisei

15:20, 22.01.2024 - Tragedie la Moisei. O femeie cunoscuta cu probleme serioase de sanatate a decedat in weekend. Se pare ca femeia a plecat de acasa și a fost gasita decedata in curtea unui localnic, moiseienii spunand ca ar fi murit inghetața. Din ce se știe, medicul de familie ar fi eliberat certificat constatator,…


Ce parere ai despre aceasta stire?