Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

TRAGEDIE în sport: Un cunoscut motociclist a murit în timpul cursei (VIDEO)

Publicat:

Motociclistul britanic , in varsta de 31 de ani, de la echipa , a decedat, sambata, dupa ce s-a izbit de zidul de protectie, in turul al saselea al , informeaza BBC, potrivit news.ro.

Sportivul a decedat in drum spre spital. de la Macao nu a mai fost reluat, iar nord-irlandezul  a fost declarat invingator. La festivitate de premiere, nu au fost intonate imnurile si nici desfacute sticle de sampanie.

Vezi si: Fostul principe Nicolae lanseaza acuzatii grave la adresa matusii sale: Declaratii falsificate si bani pentru…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie la o competitie de curse » Sapte persoane au murit dupa ce o masina a intrat in multime!

11:15, 22.04.2024 - O masina de curse a iesit de pe traseu in timpul unei competitii desfasurate duminica in Sri Lanka si a intrat intr-o multime de spectatori si de oficiali ai cursei, cauzand moartea a sapte persoane si ranirea altor 20, au anuntat autoritatile. Mii de spectatori au vazut accidentul care a avut loc in…

Minodora, declarații emoționante dupa ce Naomy a murit la 47 de ani. S-au cunoscut la un festival de muzica ușoara: „Am ras și am plans impreuna”

21:40, 20.04.2024 - Naomy a murit in urma cu o zi, la 47 de ani, pe un pat de spital din Germania. Familia sufera cumplit, iar printre cei care au apreciat-o se numara și Minodora. Artista spune ca a avut primele interacțiuni cu ea acum mulți ani, in perioada in care amandoua incercau sa se lanseze in muzica.

Un barbat de 33 de ani a murit in timpul unui zbor Ryanair din Torino. Sotia lui insarcinata se afla pe un loc mai in spate si nu a aflat de tragedie decat la aterizare

07:40, 19.04.2024 - Urmau sa devina parinti si erau fericiti, dar toata bucuria lor s-a sfarsit intr-o clipa, in aer, intr-un zbor Ryanair din Torino. Giuseppe Stilo și soția sa, Federica Marrella, erau așezați la poluri opuse ale avionului, Giuseppe in fața și Federica in spate, din cauza alocarii aleatoare a locurilor…

Doliu in lumea filmului internațional. Un cunoscut actor a murit la 87 de ani

15:35, 07.04.2024 - Este doliu in lumea cinematografiei internaționale. Un actor cunoscut și indragit pentru rolurile sale s-a stins din viața la 87 de ani. Peter Sodann a fost regizor și scriitor, avand mai multe carți publicate de-a lungul vieții.

O femeie a murit, iar trei persoane au fost ranite intr-un accident produs in Timisoara

21:10, 30.03.2024 - O femeie a decedat, iar trei persoane, intre care doua minore, au fost ranite intr-un accident rutier care s-a produs, sambata seara, in Timisoara, potrivit Agerpres. Potrivit Politiei Timis, un autoturism condus de un barbat de 57 de ani, pe banda I, dinspre sensul Mahle spre municipiul Timisoara,…

Un cunoscut interpret de muzica de petrecere a murit. Avea probleme grave de sanatate

13:45, 11.03.2024 - Este doliu in lumea artistica din Romania. Un interpret de muzica de petrecere adorat de public a murit, dupa o grea suferința. In ultimele zile din viața, colegii de scena și prietenii au facut apel la donarea de sange. Citește și: Argeș: Polițist tarat cu mana prinsa in portiera, de un șofer drogat…

Un ciclist spaniol in varsta de 18 ani a murit intr-un accident rutier in timpul antrenamentului

18:10, 29.02.2024 - Ciclismul spaniol este in doliu dupa decesul tanarului Juan Pujalte, de la echipa Valverde Team-Ricardo Fuentes, intr-un accident rutier in timpul unui antrenament in regiunea Murcia din Spania, relateaza RMC Sport.

Oana Roman, declarații exclusive pentru Spynews.ro dupa ce mama ei a murit! Vedeta e distrusa de durere: ”A decedat in somn”

08:00, 23.02.2024 - Oana Roman face declarații exclusive pentru Spynews.ro, dupa ce mama ei a murit. Din pacate, Mioara Roman s-a stins noaptea trecuta, dupa o lupta cu problemele de sanatate, la varsta de 84 de ani. Fiica ei e distrusa de durere și abia și-a gasit cuvintele sa vorbeasca.


Ce parere ai despre aceasta stire?