Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

TRAGEDIE în Republica Moldova. Primar, ÎMPUŞCAT de un bărbat prins la braconaj

Publicat:

Primarul satului Peciște din Rezina a auzit impușcaturi pe camp marti nopatea. A chemat polițistul de sector și au mers impreuna sa vada cine a tras, potrivit stiri.tvr.ro.

Nu au gasit pe nimeni, dar pe drum s-au intalnit cu doi indivizi, iar unul dintre ei avea o arma de vanatoare. Polițistul i-a cerut sa o predea, insa barbatul a inceput sa traga. Polițistul s-a ferit, iar primarul a fost impuscat in cap.

Agresorul a fost retinut si s-a ales cu dosar penal.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Atac in casa bunicilor! Fata de 13 ani, injunghiata de iubitul de 20 de ani, pe fondul geloziei. Agresorul a fost prins imediat de polițișlti

15:20, 11.04.2024 - Atac in casa bunicilor! Fata de 13 ani, injunghiata de iubitul de 20 de ani, pe fondul geloziei. Agresorul a fost prins imediat de polițișltiO fata de 13 ani din judetul Giurgiu a fost injunghiata, joi, de catre un tanar, fiind transportata la spital.

(video) A ramas fara sisteme de franare la vama: Un șofer de autocar, prins cu marfa nedeclarata la intrarea in țara

11:36, 03.03.2024 - Un șofer de 38 de ani, fiind la volanul unui autocar ce se deplasa pe o ruta regulata din Romania spre Republica Moldova, a fost prins la vama cu sisteme de franare pentru remorci, nedeclarate organului vamal.

Primarul municipiului Cahul din Republica Moldova, in vizita la Primaria Cluj-Napoca

13:05, 26.02.2024 - Primarul municipiului Cahul din Republica Moldova, Nicolae Dandiș, a vizitat Primaria Cluj-Napoca, unde a discutat cu Emil Boc despre dezvoltarea mai multor proiecte comune, in special in domeniile educație, cultura, tineret și sport.

Șofer din Republica Moldova, baut, prins cand circula cu viteza record in Targoviște

18:46, 22.02.2024 - Un șofer in varsta de 36 de ani, din Republica Moldova, a fost prins circuland in Targoviște, județul Dambovița, cu viteza de peste 120 de kilometri pe ora, unde viteza maxima este de 50 de kilometri pe ora. Șoferul era baut.

Ceban transmite condoleanțe familiei lui Navalnii: Am citit mesajele primelor persoane in stat, cel mai grav este ca vorbesc de incalcari pe care le admit ei

11:50, 17.02.2024 - Primarul capitalei, Ion Ceban, a transmis condoleanțe familiei lui Alexei Navalnii. „Am citit și mesajele primelor persoane in stat, și cel mai grav este ca vorbesc de incalcari pe care le admit ei fiind la guvernare in Republica Moldova”, a scris edilul pe pagina sa de Facebook.

Primar din Vaslui, prins beat la volan. A fost deschis dosar penal

10:40, 07.02.2024 - Primarul comunei Vetrisoaia a fost prins conducand sub influența bauturii alcoolice. Este vorba, mai exact, de Corneliu Stinga care s-a ales cu permisul suspendat. Decizia polițiștilor de a-i suspenda permisul, l-a deranjat pe Corneliu Stinga care a atacat masura in instanța. Mai mult, chiar daca avea…

Președintele PSD din Republica Moldova, Iurie Ciocan, intalnire cu primarul de la Chișinau: Un schimb de opinii pentru continuarea colaborarii

15:56, 03.02.2024 - Președintele PSD Romania in Republica Moldova, Iurie Ciocan, s-a intalnit astazi cu președintele partidului Mișcarea Alternativa Naționala, Ion Ceban. „Coordonam planurile pentru 2024. Calitatea vieții oamenilor și garantarea ireversibilitații vectorului pro-european sunt prioritațile de baza”, a scris…

(video) Un șofer din Galați, prins in Romania cu țigari de contrabanda in mașina aduse din Republica Moldova

19:30, 21.01.2024 - Un galatean s-a ales cu dosar penal pentru contrabanda dupa ce a fost prins de politisti in trafic cu 10.000 de tigarete de provenienta Republica Moldova pe care le avea in autoturism, a informat IPJ Galati, scrie agerpres.ro .


Ce parere ai despre aceasta stire?