Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragedie în Piteşti. O femeie a murit după ce a căzut de la etajul 9

Publicat:

Momentan nu se cunoaște daca este vorba de o sinucidere sau femeia s-a dezechilibrat de la geam, scrie ziarobiectiv.ro.

La fața locului s-au deplasat pompierii cu o autospeciala, autoscara și un echipaj SMURD de , dar și polițiștii care vor deschide o ancheta.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie in Satu Mare. Un barbat a murit dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat

10:55, 15.04.2024 - Un barbat a murit, duminica noapte, dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat. Acesta s-ar fi dezechilibrat, iar impactul cu asfaltul i-a fost fatal. Medicii nu au mai putut sa ii salveze viața, din cauza ranilor foarte grave pe care le-a suferit.

O femeie a scapat cu viața dupa ce a cazut de la etajul al patrulea al unui bloc din Barlad. Nu știe ce s-a intamplat

14:00, 14.04.2024 - O femeie a cazut, sambata, 13 aprilie, de la etajul al patrulea al unui bloc din municipiul Barlad, judetul Vaslui. Victima a fost gasita de echipajul medical cu multiple leziuni, insa constienta. Femeia nu le-a putut spune medicilor ce anume s-a intamplat.

Inca o tragedie in spitalele din Romania! O femeie a murit in Sibiu, la cateva zile dupa ce a nascut

16:06, 08.04.2024 - Inca o tragedie s-a produs la un spital din Romania! O femeie a murit, la doar cateva zile dupa ce a nascut. Aceasta s-a simțit foarte rau și a intrat in trei stopuri cardio-respiratorii. Din nefericire, pacienta nu a mai avut nicio șansa sa iși revina.

Tragedie in București. O femeie a murit, dupa ce a cazut de la etajul 11 al unui bloc

10:30, 08.04.2024 - O femeie de 31 de ani a murit, luni, dupa ce a cazut de la etajul 11 al unui bloc din Capitala. Politistii incearca sa stabileasca acum ce s-a intamplat. Potrivit unor surse judiciare este vorba despre o femeie, nascuta in Iran, care a cazut de la etajul 11 al unui bloc de pe Bulevardul […] The post…

[VIDEO] Tragedie la Șiria: o femeie de 93 de ani a murit carbonizata

23:06, 27.03.2024 - In aceasta seara, la Șiria a luat foc o casa. O femeie de 93 de ani a murit carbonizata in propria locuința. „Concomitent cu acțiunea de stingere, pompierii au acționat și pentru cautarea – salvarea posibilelor victime, intrucat in apelul pe 112 s-a precizat ca exista posibilitatea ca o persoana sa…

Sfarșit tragic pentru o familie de romani stabiliți in Italia. O femeie și cei trei copii ai sai au murit intr-un incendiu

11:55, 15.03.2024 - Trei copii mici au murit intr-un incendiu izbucnit intr-un oraș din nordul Italiei, iar mama minorilor, in varsta de 32 de ani si originara din Romania, a decedat in timp ce era transportata la spital.

A vrut sa-l salveze, dar a murit și ea: O femeie s-a inecat impreuna cu fratele sau, care s-ar fi pravalit sub gheața unui lac, la Edineț

15:26, 07.02.2024 - Tragedie la Edineț. Doi frați, un barbat de 57 de ani și o femeie de 62 de ani, au fost depistați fara suflare intr-un iaz din satul Tirnova, raionul Edineț. Potrivit oamenilor legii, aceștia lucrau ca paznici la bazinul acvatic și ar fi mers la pescuit, ignorand faptul ca gheața era prea subțire.


Ce parere ai despre aceasta stire?