Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragedie în Olt. Un bărbat a fost ucis în parcare, de un vitezoman VIDEO

Publicat:

In urma impactului extrem de violent, mașina lovita a fost deplasata aproximativ 15 metri. A fost nevoie de interventia echipei de descarcerea pentru a scoate victima din masina.

Barbatul a fost preluat de echipajele medicale in stare de inconștiența, politraumatizat și a fost transportat, in stare grava, la Spitalul Balș. Acolo a intrat in stop cardio-respirator și, la scurt timp, a decedat.

Șoferul celuilalt autoturism a fost usor ranit. Tanarul este acum cercetat pentru ucidere din culpa.

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Un clujean a invins primaria lui Boc in instanța! I-au ridicat abuziv mașina in stare excelenta de pe locul lui de parcare, ca li s-a parut ”abandonata”

12:35, 12.04.2024 - Un clujean a castigat lupta cu sistemul, dupa ce autoritațile locale i-au ridicat mașina abuziv de pe un loc de parcare platit chiar la Primarie, sub pretextul ca ar fi fost „abandonata”! In ultimii ani, Cluj-Napoca apare tot mai des in topuri la capitole precum digitalizare, modernizare și dezvoltare…

Un clujean a invins primaria lui Boc in instanța!I-au ridicat abuziv mașina in stare foarte buna de pe locul lui de parcare, pe motiv ca parea ”abandonata”

12:00, 12.04.2024 - Un clujean a castigat lupta cu sistemul, dupa ce autoritațile locale i-au ridicat mașina abuziv de pe un loc de parcare platit chiar la Primarie, sub pretextul ca ar fi fost „abandonata”! In ultimii ani, Cluj-Napoca apare tot mai des in topuri la capitole precum digitalizare, modernizare și dezvoltare…

Vitezoman mort la Deveselu, la doar 23 ani. In postarile lui se lauda cum zboara cu peste 200 km/h VIDEO

10:35, 12.04.2024 - Un tanar in varsta de 23 ani a murit intr-un grav accident rutier petrecut la Deveselu (Olt), joi-seara, 11 aprilie 2024. Tanarul se afla singur in mașina și, din cauza vitezei excesive, conform anumitor date, ar fi pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina intr-un copac.

Mașina intrata in stația de autobuz. Șoferul este in stare de inconștiența

08:45, 09.04.2024 - Un accident rutier in care este implicat un autoturism s-a produs in municipiul Pitești, bulevardul Nicolae Balcescu, in aceasta dimineața. Intervin pompierii de la Detașamentul Pitești cu o autospeciala de intervenție, alaturi de un echipaj SMURD de Terapie Intensiva Mobila. Citește și Accident in…

Accident mortal in Olt. Un barbat a fost lovit mortal cu mașina de un șofer de 29 de ani

10:01, 18.03.2024 - Tragedie de proporții in Olt. Un barbat a fost accidentat mortal de un șofer de 29 de ani, in orașul Corabia, duminica seara. Barbatul a fost spulberat de șofer, iar din cauza ranilor grave, medicii nu au mai putut sa ii salveze viața. Acesta a fost gasit fara suflare.

Tragedie de proporții dupa ce un șofer a intrat cu mașina in camera de urgența a unui spital. Un mort și 5 raniți, printre care și un copil in stare grava

08:05, 14.02.2024 - O persoana a murit și cel puțin cinci au fost ranite dupa ce o mașina a intrat in camera de urgența a unui centru medical din Austin, marți seara, potrivit directorului medical al unitații, citat de CNN.

Accident infiorator in județul Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina lui a intrat in coliziune cu un camion

21:10, 12.02.2024 - Tragedie ingrozitoare in Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina pe care o conducea a intrat in coliziune cu un camion. Șoferul a fost gasit fara suflare, iar medicii nu au mai putut sa nimic, decat sa confirme decesul. Iata cum s-a produs impactul.

O mașina a explodat la 200 de metri de o stație GPL dupa ce a alimentat. Șoferul, in stare grava

07:41, 10.02.2024 - Explozia a avut loc pe bulevardul Preciziei din sectorul 6 al Capitalei. Oamenii care stau in aceasta zona au dat alarma și au sunat la 112 dupa ce au auzit explozia puternica.Pompierii și polițiștii care au ajuns la fața locului au reușit sa-l salveze pe șofer inainte ca mașina sa fie cuprinsa complet…


Ce parere ai despre aceasta stire?