Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragedie in LUMEA SPORTULUI! Cata durere… A MURIT la antrenamente

Publicat:

Lumea fotbalului e in stare de soc. O noua veste cutremuratoare a luat prin surprindere o lumea intreaga. Un fotbalist de 35 de ani a decedat in timpul antrenamentului. , fost jucator la se antrena alaturi de colegii de la FC 105 cand s-a prabusit si a murit pe loc. Apanga a facut infarct, anunta libertatea.ro. In trecut, Apanga a evoluat si in Romania, fiind adus la de fostul patron al banatenilor, . Fotbalistul a jucat 18 meciuri pentru in sezonul 2000 – 2001, in Divizia B, mai spune sursa citata.

Citeste articolul mai departe pe bewoman.ro…  

Sursa articol: bewoman.ro


Stiri pe aceeasi tema

Inca o tragedie in spitalele din Romania! O femeie a murit in Sibiu, la cateva zile dupa ce a nascut

16:06, 08.04.2024 - Inca o tragedie s-a produs la un spital din Romania! O femeie a murit, la doar cateva zile dupa ce a nascut. Aceasta s-a simțit foarte rau și a intrat in trei stopuri cardio-respiratorii. Din nefericire, pacienta nu a mai avut nicio șansa sa iși revina.

Artiștii din Romania il plang pe George Nicolescu, cantarețul orb care a murit la 74 de ani. Mesajele de durere ale colegilor de breasla

13:00, 26.03.2024 - Lumea muzicii din Romania este in doliu, dupa ce George Nicolescu, artistul care s-a nascut orb, a murit astazi, la 74 de ani. Cantarețul era apreciat atat de familie, cat și de colegii de breasla, care au numai cuvinte de lauda la adresa lui.

Doliu in lumea sportului. Fotbalistul care a adus victoria Germania in finala Cupei Mondiale din 1990 a murit / FOTO

13:15, 20.02.2024 - Lumea fotbalului mondial este in doliu, dupa ce un jucator important a murit. Avea 63 de ani și s-a stins din viața luni seara, in urma unui stop cardiac. A scris istorie pentru echipa Germaniei la finala Cupei Mondiale din 1990.

Doliu in lumea sportului. Kelvin Kiptum, recordmen mondial, a murit la 24 de ani. Ce s-a intamplat cu sportivul

09:51, 12.02.2024 - Conform informațiilor de ultima ora, este doliu in lumea sportului. Deținatorul recordului mondial la maraton masculin, kenyanul Kelvin Kiptum, in varsta de 24 de ani, a fost ucis alaturi de antrenorul sau, Gervais Hakizimana din Rwanda.

Tragedie in lumea sportului: Kelvin Kiptum, recordmen mondial, a murit intr-un accident la 24 de ani

06:25, 12.02.2024 - Kenyanul Kelvin Kiptum, detinatorul recordului mondial la maraton a murit, duminica, impreuna cu antrenorul sau, intr-un accident rutier in Rift Valley, Kenya, conform News.ro.Astfel, s-a curmat cariera promitatoare a singurului barbat care a alergat maratonul in mai putin de doua ore si un minut,…

Doliu in lumea muzicii din Romania. A murit Moni Bordeianu, solist și unul dintre fondatorii trupei Phoenix. Mesajul plin de durere al lui Nicu Covaci: „Iți mulțumim”

11:15, 10.02.2024 - Este doliu in lumea muzicii din Romania, dupa ce a murit Moni Bordeianu, primul solist și unul dintre fondatorii trupei Phoenix. S-a stins din viața la 75 de ani, iar vestea morții a fost data de Nicu Covaci, fost coleg și bun prieten.

Doliu in lumea sportului romanesc. Un fotbalist din Generația de Aur a murit la 90 de ani / FOTO

18:00, 27.01.2024 - Este doliu in lumea sportului romanesc, dupa ce un fotbalist din Generația de Aur a murit azi-noapte. Vestea a fost data chiar de echipa la care a jucat, intr-o postare pe Facebook. In luna iulie 2024 urma sa implineasca 91 de ani.

Doliu in lumea sportului! Un celebru maratonist din Romania a murit, dupa ce a facut stop cardiac in timp ce alerga / FOTO

13:15, 24.01.2024 - Lumea sportului din Romania este in doliu! Un celebru maratonist s-a stins din viața la varsta de 64 de ani, dupa ce a facut stop cardiac in timp ce alerga. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.


Ce parere ai despre aceasta stire?