Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragedie în judeţul Mureş! A murit sub ochii copiilor: "După vreo 5 minute am înţeles că se îneacă"

Publicat:

O adevarata tragedie a avut loc in weekend, in judetul Mures. Un barbat in varsta de 32 de ani, pescar, a murit dupa ce s-a inecat intr-un lac. Mersese acolo alaturi de familie, la pescuit, insa ceva total neprevazut s-a intamplat.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tanarul din Timișoara, care a murit in salonul de tatuaje, a baut șapte energizante inainte de tragedie. Baiatul s-a stins sub privirea terifiata a prietenului: ”Si-a dat pur si simplu ochii peste cap”

14:50, 13.04.2024 - In urma cu o zi, un tanar de 23 de ani a murit subit intr-un salon de tatuaje. O posibila cauza decesului a fost stabilita, in urma cu puțin timp. Baiatul a baut șapte energizante inainte de tragedie. Totul s-a intamplat sub privirile prietenului sau tatuator.

Tragedie in Spania. Un roman a murit strivit de tractorul sau, dupa ce a incercat sa smulga un palmier la o ferma

11:15, 03.04.2024 - Sfarșit tragic pentru un roman plecat la munca in strainatate. Barbatul, care lucra la o ferma in Spania, a murit strivit de tractorul sau, dupa ce a incercat sa smulga un palmier. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut sa il salveze și au constatat decesul.

Tragedie in Dambovița. Un asistent medicala murit subit, sub ochii terifiați ai soției. Barbatul tocmai se intorsese de la spital

10:05, 02.04.2024 - Tragedie de proporții in Dambovița. Un barbat a murit subit, sub ochii terifiați ai soției sale. Acesta era asistent medical, dar o perioada de confrunta cu probleme de sanatate. Acesta s-a stins din viața la o zi dupa ce s-a intors de la spital.

Fetița unei moldovence din Italia a murit la cateva minute dupa ce a venit pe lume. Mama: „Medicii m-au neglijat și abandonat”

13:25, 28.02.2024 - Tragedie intr-o familie de moldoveni din Italia. Fetița Vladei Savciuc și a partenerului sau, Alessandro, a murit la cateva minute dupa ce a venit pe lume. „Medicii m-au neglijat și abandonat”, a declarat mama, conform rotalianul.com .

Tragedie intr-o comuna din judetul Cluj. Un copil de 11 ani a murit, dupa ce a inghitit un șurub de la bicicleta, in timp ce voia sa-si umfle roata

16:15, 23.02.2024 - O tragedie a avut loc, de curand, intr-o comuna din judetul Cluj. Un copil a inghitit un șurub de la bicicleta, in momentul in care voia sa-si umfle roata. Minorul a murit la scurt timp dupa incident.

Accident infiorator in județul Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina lui a intrat in coliziune cu un camion

21:10, 12.02.2024 - Tragedie ingrozitoare in Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina pe care o conducea a intrat in coliziune cu un camion. Șoferul a fost gasit fara suflare, iar medicii nu au mai putut sa nimic, decat sa confirme decesul. Iata cum s-a produs impactul.

Tragedie pe DN 24 in județul Vaslui: O persoana a murit in urma unui accident rutier

18:45, 09.02.2024 - Un TIR si o masina s-au ciocnit, vineri, pe DN 24, in judetul Vaslui, iar o persoana care ramasese incarcerata nu a putut fi salvata.”Detasamentul de pompieri Vaslui intervine cu o autospeciala pentru descarcerare grea, o autospeciala de stingere cu apa si spuma, o ambulanta SMURD tip C1 (terapie…

Doua drumuri naționale blocate, in urma unor accidente rutiere. O tanara de 25 de ani a murit

21:35, 21.01.2024 - O tanara de 25 de ani a murit in urma unui accident care s-a petrecut duminica in localitatea Baisa, din județul Botoșani. O alta persoana a fost ranita intr-un eveniment rutier care a avut loc pe DN 13, in județul Mureș.


Ce parere ai despre aceasta stire?