Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragedie în familia lui Mirel Rădoi - Fratele sportivului ar fi încercat să se sinucidă - SURSE

Publicat:

Un barbat de 37 de ani a cazut de la etajul 4 al unui imobil din Drobeta Turnu Severin. Surse judiciare sustin ca ar fi vorba despre fratele managerului sportiv al nationalei de tineret a Romaniei, .

Sursele citate spun ca principalul motiv care ar fi dus la tragedie este divortul, anterior existand o cearta cu sotia. Barbatul a fost preluat de ambulanta, fiind efectuata cercetarea la fata locului.

a fost transportat la .

Citeste si , critici dure pentru raportul MCV, in scrisoarea catre Timmermans: a identificat…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce s-a intamplat in procesul dintre fratele Loredanei Chivu și fostul partener! Barbatul nu se lasa și "ataca" familia blondinei

22:50, 19.04.2024 - Scandalul dintre Loredana Chivu și fostul partener este departe de a se termina. Dupa ce barbatul i-a deschis nenumarate procese blondinei și a executat-o silit, acum ii "ataca" și familia. Ce s-a intamplat in procesul dintre fratele fostei asistente tv și fostul iubit.

Acces Direct. Drama fara margini in familia unui barbat. Robert a fost spulberat de o mașina acum patru luni: „Nici acum nu știm cine e autorul”

20:40, 18.04.2024 - Fratele lui Flori a fost spulberat in urma cu patru luni de un șofer care ar fi incurcat frana cu accelerația. Barbatul a fost lovit din plin, iar de atunci este in continuare in stare grava la spital.

Ce tragedie! A fost Miss, de o frumuseste rara. A murit subit la 35 de ani! (VIDEO)

17:30, 05.04.2024 - Fata a fost de o frumusete rara. A castigat si titlul de Miss in 2012. Din pacate, a murit la numai 35 de ani. Familia si apropiatii nu-si pot explica tragedia. Tanara a decedat subit. Fanii au contribuit la costurile inmormantarii Jade Leigh Hunt, in varsta de 35 de ani, care a caștigat concursul de…

Familia soților uciși in Bran, amenințata de tatal criminalului. Conflictul continua și la un an de la tragedie: ”O sa ajung langa fratele meu”

11:10, 04.04.2024 - Cazul crimei sangeroase din Bran continua cu dezvaluiri halucinante! In urma cu un an, Nicu și Alexandra au fost uciși de un vecin. La mai bine de un an distanța, se pare ca acest conflict continua. Familia victimelor ar fi fost amenințata cu moartea de tatal criminalului.

Fratele lui Marius Țepeliga, lautarul mort dupa o lunga suferința, declarații sfașietoare. Ciprian, copleșit de durere: „Mi-e dor de tine”

17:25, 22.03.2024 - Au trecut doua saptamani de cand Marius Țepeliga, lautarul care s-a luptat cu o boala grava, a murit. Familia trece prin momente cumplite și cu greu poate accepta faptul ca nu le mai este alaturi fizic. Lautarul avea un frate, pe Ciprian, cu care se ințelegea de minune.

Polițistul care l-a impușcat pe hoțul care jefuit-o pe șefa de Protocol a lui Iohannis, acuzat de crima. Noi detalii din ancheta

07:30, 14.03.2024 - Totul a inceput in 2018, cand Delia Dinu, șefa Departamentului de Protocol se afla impreuna cu președintele Klaus Iohannis. Femeia a fost victima unui jaf, organizat de hoți la vila ei de la Snagov.Doua luni mai tarziu, o echipa din cadrul IPJ Ilfov a organizat prinderea in flagrant a suspecților. Evenimentele…

Tragedie in Satu Mare. Un bebeluș a murit in ambulanța, in timp ce se indrepta inspre spital. Familia vrea sa primeasca explicații

15:20, 21.02.2024 - O tragedie de proporții s-a produs in Satu Mare, in urma cu puțin timp. Un bebeluș a murit in momentul care se afla intr-o ambulanța. Copilul trebuia sa ajunga, din nou, la spital, dar tragedia s-a produs pe drum. Familia fetiței este devastata de durere și vrea explicații.

Cum vrea familia lui Vlad Pascu sa-l scape pe acesta din inchisoare. Apropiații tanarului care a provocat tragedia de la 2 Mai au incercat o noua manevra

16:40, 27.01.2024 - Familia lui Vlad Pascu vrea sa-l scape pe acesta din inchisoare. Apropiații tanarului care a provocat tragedia de la 2 Mai au incercat o noua manevra. Iata cum au acționat aceștia de aceasta data!


Ce parere ai despre aceasta stire?