Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragedie în Constanţa: O fetiţă de 6 ani, plecată la colindat, a murit după ce a fost lovită de o maşină

Publicat:

O fetita de 6 ani a murit, duminica seara, dupa ce a fost lovita pe o strada de catre o masina, in Navodari, judetul Constanta, informeaza MEDIAFAX.

de , copilul a intrat in stop cardiac imediat dupa impact.

Fetita nu a mai fost dusa la spital, fiind declarat decesul.

Copila avea 6 ani, iar potrivit unor surse locale ea se afla pe o straduta la colindat, alaturi de alti copii, in momentul in care a fost lovita de masina.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

(video) O fetița, lovita de o mașina la Nisporeni, de 8 martie. Mama copilei se teme ca șoferul va scapa basma curata: „E om cu spete”

11:05, 03.04.2024 - O fetița de 3 anișori a fost lovita de o mașina chiar in fața casei sale. Cazul a avut loc pe data de 8 martie 2024, in satul Balanești, raionul Nisporeni, in timp ce mama cu 4 copii se pregatea sa mearga in ospeție. „Imediat dupa lovitura, fratele mai mare a luat fetița și a fugit spre mine dupa ajutor.…

Tragedie in Cluj. Un barbat a murit in timp ce se afla la volan, dupa ce a facut stop cardio respirator

08:25, 19.03.2024 - Tragedie de proporții in Cluj. Un barbat a murit in timp ce se afla la volanul mașinii sale. Șoferul a intrat in stop cardio-respirator și a ieșit cu mașina de pe partea carosabila. Acesta a fost gasit fara suflare in mașina.

Copila de 8 ani, in coma dupa ce a fost lovita de o mașina pe trecerea de pietoni

18:05, 16.03.2024 -  Copila a fost lovita in plin de un șofer de 55 de ani pe Drumul Național 14. In urma impactului, fetița a fost puternic lovita la cap și transportata in stare grava la spital. Acum, numai o minune ar putea-o salva pe copila. Polițiștii fac cercetari pentru a stabili circumstanțele in care s-a produs…

Tragedie in Targu Mureș. Un barbat a murit subit, intr-o padure. A fost gasit fara siflare in mașina / FOTO

08:30, 01.03.2024 - Descoperire halucinanta in Targu Mureș. Un barbat a fost gasit mort, in urma cu puțin timp, intr-o padure de langa oraș. Acesta se afla in propria mașina, iar decesul sau a starnit multe semne de intrebare. Polițiștii au inceput o ancheta in acest caz.

Fetița de 3 ani din Iași, spalata pe cap de mama cu o substanța toxica, a murit. La finalul lunii ianuarie, copila era in moarte cerebrala

18:31, 14.02.2024 - In luna ianuarie, o fetița de 3 ani din Iași a fost spalata pe cap de mama cu o substanța toxica. Au urmat saptamani critice pentru copila, asta pentru ca la finalul lunii trecute, era in moarte cerebrala. Astazi, fetița a murit.

Accident grav in Prahova. O șoferița a murit la volan, dupa ce a facut o manevra interzisa. Mașina ei a fost lovita din plin

09:00, 09.02.2024 - Tragedie pe un drum național din Prahova. O șoferița a murit la volan, dupa ce a facut o manevra interzisa in trafic. Celelalte mașini nu au putut sa o evite, astfel ca i-au lovit din plin mașina. Femeia s-a stins din viața imediat, din cauza impactului puternic.

Tragedie in Olt. Un barbat a murit, dupa ce un limitator de inalțime a cazut peste mașina lui / FOTO

14:31, 23.01.2024 - Tragedie in Olt. O femeie a murit strivit in propria mașina, dupa ce un limitator de inalțime s-a prabușit. Femeia se afla in mașina cu alte doua persoane, care au fost transportate la spital. Ea a fost gasita in stop cardio-respirator, iar medicii nu au mai putut sa faca nimic pentru a o salva.

Tragedie la protestul fermierilor din Franta: O tanara a murit pe loc, dupa ce a fost lovita de o masina care incerca sa forteze blocajul protestatarilor

12:10, 23.01.2024 - O femeie a murit, iar sotul si fiica au fost raniti, dupa ce un sofer a incercat sa forteze un blocaj al agricultorilor francezi la Pamiers. In urma incidentului, trei barbati au fost plasati in arest la domiciliu. Nu se stie daca printre retinuti se afla si soferul, transmite observatornews.ro .


Ce parere ai despre aceasta stire?