Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

TRAGEDIE în Călăraşi. Un bărbat a murit după ce a băut vin contrafăcut VIDEO

Publicat:

Tragedia s-a produs sub ochii locatarilor din cartier. Victima obisnuia sa cumpere frecvent bautura de la proprietarul garajului. Acesta din urma isi dezvoltase in ultimii 12 ani o afacere banoasa, dar ilegala. Fabrica la tara vin si tuica in combinatie cu alcool metilic, apoi vindea produsele la garaj. Vecinii spun ca autoritatile stiau de afacerea ilegala, dar n-au facut nimic.

In acest caz s-a deschis o ancheta penala, iar proprietarul garajului, care vindea alcool contrafacut, risca sa fie acuzat de omor.

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Patronul Fermei Dacilor scapa de arestul la domiciliu. Cornel Dinicu, pus sub control judiciar pentru 60 de zile

18:10, 25.03.2024 - Cornel Dinicu, patronul complexului turistic din Tohani unde au murit opt oameni in incendiul din 26 decembrie 2023, scapa de arestul la domiciliu si va fi cercetat sub control judiciar, a hotarat, luni, Judecatoria Ploiesti. Decizia nu este definitiva, informeaza Agerpres.Conform portalului instantelor…

Tragedie in Galați. Un barbat și-a injunghiat mortal cumnatul, sub privirile surorii și mamei lui

09:36, 22.03.2024 - Un barbat din Galați a recurs la un gest șocant și și-a injunghiat mortal cumnatul. Tragedia s-a produs sub privirile ingrozite ale mamei și surorii lui, care nu au reușit sa il opreasca. Victima nu a mai putut fi salvata. Iata de la ce a pornit conflictul dintre ei.

Tragedie in Iași. Un barbat a murit, dupa ce a fost lovit de mașina condusa de o șoferița. Victima se afla in mijlocul strazii

13:40, 07.03.2024 - Tragedie de proporții in Iași! Un barbat a murit pe loc, dupa ce a fost lovit de o mașina. Victima se afla pe trecerea de pietoni in momentul in care s-a produs tragedia. Șoferița a trait un șoc, cand a l-a lovit cu mașina pe barbat. Iata cum s-a intamplat totul.

Tragedie in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, in propria locuința. A provocat un incendiu de vegetație

20:05, 27.02.2024 - O tragedie de proporții s-a produs in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, marți seara, dupa ce a provocat un incendiu de vegetație. Trupul carbonizat al victimei a fost gasit de pompierii. Medicii nu au mai avut nicio șansa sa ii salveze viața.

Accident infiorator in județul Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina lui a intrat in coliziune cu un camion

21:10, 12.02.2024 - Tragedie ingrozitoare in Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina pe care o conducea a intrat in coliziune cu un camion. Șoferul a fost gasit fara suflare, iar medicii nu au mai putut sa nimic, decat sa confirme decesul. Iata cum s-a produs impactul.

Un sofer incepator a murit dupa ce a derapat si a intrat cu masina in stalp

09:30, 31.01.2024 - Un sofer de 18 ani a murit dupa ce a derapat si a intrat cu masina intr-un stalp de pe Șoseaua Antiaeriana din Bucuresti. Tanarul luase permisul de conducere in urma cu o luna.  Primele date arata ca tanarul a pierdut controlul volanului cand a incercat sa evite un autoturism care a intrat pe șosea…

Tragedie in Calarași. Un barbat a murit la priveghiul unui prieten, in urma unui pariu: ”O gluma proasta”

22:45, 30.01.2024 - Caz șocant in Calarași. Un barbat a murit in timp ce se afla la priveghiul prietenului sau, dupa ce a pus un pariu cu alte persoane. Medicii nu au mai putut sa il salveze, iar acum cei prezenți regreta ceea ce s-a intamplat. Iata de la ce a pornit totul.

Furtuna Isha a facut prima victima. Un barbat a murit din cauza fenomenului care a speriat Europa

18:55, 22.01.2024 - Furtuna Isha, care a facut prapad in mai multe țari din Europa, a facut și prima victima. Este vorba despre un barbat din Scoția care a murit in urma dezastrelor provocate de fenomenul care a speriat intreaga Europa!


Ce parere ai despre aceasta stire?