Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

TRAGEDIE în Botoşani. Un tânăr a murit după ce a fost lovit de trăsnet

Publicat:

Barbatul, in varsta de 30 de ani, a fost gasit mort la iesirea din satul Dorobanti, judetul Botosani. El a murit dupa ce a fost lovit de un trasnet. Localnicii au fost cei care l-au gasit la marginea satului si au sunat de urgenta la 112, scrie botosaninews.ro.

Medicii care au ajuns la fata locului au constatat ca tanarul era decedat de peste 12 ore. Se pare ca el plecase, marti seara, sa aduca animalele de la camp, dar a fost surprins de o furtuna.

Tanarul muncise in strainatate, insa se intorsese in Romania. El era casatorit si avea un copil.

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Un primar din Romania, gasit spanzurat. Localnicii sunt afectati de veste, ce s-ar fi intamplat

11:55, 17.04.2024 - Tragedie in Romania, dupa ce un primar a fost gasit fara suflare.  Edilul unei localitați și-a pus capat zilelor, spre uimirea tuturor localnicilor și a familiei. Nimeni nu se aștepta la asta, toata lumea este in stare de șoc. Un edil și-a pus capat zilelor Primarul comunei Vințu de Jos a fost gasit…

Tragedie in Satu Mare. Un barbat a murit dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat

10:55, 15.04.2024 - Un barbat a murit, duminica noapte, dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat. Acesta s-ar fi dezechilibrat, iar impactul cu asfaltul i-a fost fatal. Medicii nu au mai putut sa ii salveze viața, din cauza ranilor foarte grave pe care le-a suferit.

Moarte suspecta in Timișoara. Un tanar de 23 de ani a murit intr-un salon de tatuaje. Nimeni nu a mai putut sa ii salveze viața

21:00, 12.04.2024 - Tragedie de proporții in Timișoara! Un tanar a murit subit in timp ce se afla intr-un salon de tatuaje, in urma cu puțin timp. Medicii nu au mai reușit sa ii salveze viața baiatului, care a fost gasit fara suflare. Decesul s-a produs in doar cateva minute.

Tragedie in Spania. Un roman a murit strivit de tractorul sau, dupa ce a incercat sa smulga un palmier la o ferma

11:15, 03.04.2024 - Sfarșit tragic pentru un roman plecat la munca in strainatate. Barbatul, care lucra la o ferma in Spania, a murit strivit de tractorul sau, dupa ce a incercat sa smulga un palmier. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut sa il salveze și au constatat decesul.

Tragedie in Arad. Un tanar de 26 de ani a murit subit, in timp ce se afla pe terenul de fotbal

14:21, 06.03.2024 - Moarte subita in Arad. Un tanar de 26 de ani s-a stins din viața brusc, in timp ce se afla pe terenul de fotbal. Medicii s-au prezentat la fața locului pentru a-i salva viața, dar fara succes. Acesta era student și juca fotbal cu alți prieteni.

Tragedie in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, in propria locuința. A provocat un incendiu de vegetație

20:05, 27.02.2024 - O tragedie de proporții s-a produs in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, marți seara, dupa ce a provocat un incendiu de vegetație. Trupul carbonizat al victimei a fost gasit de pompierii. Medicii nu au mai avut nicio șansa sa ii salveze viața.

Tragedie la Iași: una dintre cele doua fetite care au fost spalate pe cap cu o substanta toxica pentru oi a murit

20:36, 14.02.2024 - Fetita a fost internata in urma cu o luna la Spitalul de Copii din Iasi, dupa ce a fost spalata pe cap cu o substanta folosita la deparazitarea animalelor. Fetita a ajuns in stare critica la spital, medicii fiind rezervati inca din momentul internarii asupra sanselor de supravietuire. Ea a intrat ulterior…

Tragedie in Apostolache. Un copil de 4 ani a murit dupa ce a fost lovit de un copac taiat de tatal sau

13:00, 31.01.2024 - La data de 30 ianuarie a.c., in jurul orei 17.30 polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurala Apostolache au fost sesizați prin 112, cu privire la faptul ca un minor de 4 ani ar fi fost lovit de un copac, in timp ce se afla in padure, cu tatal sau. Polițiștii s-au deplasat la fața […]


Ce parere ai despre aceasta stire?