Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragedie in Botoșani! Un barbat a murit in ambulanța din cauza starii proaste a carosabilului

Publicat:

Decesul unui barbat de 39 de ani di Botoșani în timp ce era transportat cu ambulanța la o clinica universitara din Iași a readus în discuție necesitatea necesitații unui elicopter SMURD care sa preia pacienții în stare grava din Botoșani, a
Citește mai departe...

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie in Iași. Un barbat a murit, dupa ce a fost lovit de mașina condusa de o șoferița. Victima se afla in mijlocul strazii

13:40, 07.03.2024 - Tragedie de proporții in Iași! Un barbat a murit pe loc, dupa ce a fost lovit de o mașina. Victima se afla pe trecerea de pietoni in momentul in care s-a produs tragedia. Șoferița a trait un șoc, cand a l-a lovit cu mașina pe barbat. Iata cum s-a intamplat totul.

Un copil de 4 ani din Botoșani a murit, dupa ce s-a inecat intr-o groapa sapata pentru adaparea animalelor

11:30, 29.02.2024 - Tragedie intr-un sat din Botoșani. Un baiat de 4 ani a murit inecat intr-o groapa sapata pentru adaparea animalelor. Copilul, care se afla in grija bunicilor, ieșise din curtea casei. Dupa mai bine de o ora a fost gasit fara viața, la doar cateva sute de metri de locuința bunicilor, scrie Monitorul…

Tragedie din gelozie. Un barbat din Iași l-a omorat pe actualul iubit al fostei sale concubine, apoi s-a sinucis

10:50, 28.02.2024 - O tragedie cutremuratoare a avut loc in comuna Heleșteni, județul Iași, in cursul nopții de marți spre miercuri. Un barbat și-a pus capat zilelor, dupa ce l-a omorat, mai intai, pe iubitul fostei sale concubine. Potrivit anchetatorilor, crimele par sa fi fost motivate de gelozie.

Tragedie in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, in propria locuința. A provocat un incendiu de vegetație

20:05, 27.02.2024 - O tragedie de proporții s-a produs in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, marți seara, dupa ce a provocat un incendiu de vegetație. Trupul carbonizat al victimei a fost gasit de pompierii. Medicii nu au mai avut nicio șansa sa ii salveze viața.

Accident infiorator in județul Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina lui a intrat in coliziune cu un camion

21:10, 12.02.2024 - Tragedie ingrozitoare in Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina pe care o conducea a intrat in coliziune cu un camion. Șoferul a fost gasit fara suflare, iar medicii nu au mai putut sa nimic, decat sa confirme decesul. Iata cum s-a produs impactul.

A murit mama lui Catalin Bordea. Ce tragedie, care a fost cauza morții

14:35, 31.01.2024 - In cursul acstei zile, din pacate, s-a aflat ca a murit mama lui Catalin Bordea. Afla care a fost cauza morții. Conform informațiilr, aceasta s-a stins din viața la doar 55 de ani. Tragedie in familia lui Catalin Bordea, a murit mama acestuia Dupa o lunga perioada in care problemele s-au ținut lanț…

Tragedie in Calarași. Un barbat a murit la priveghiul unui prieten, in urma unui pariu: ”O gluma proasta”

22:45, 30.01.2024 - Caz șocant in Calarași. Un barbat a murit in timp ce se afla la priveghiul prietenului sau, dupa ce a pus un pariu cu alte persoane. Medicii nu au mai putut sa il salveze, iar acum cei prezenți regreta ceea ce s-a intamplat. Iata de la ce a pornit totul.

Furtuna Isha a facut prima victima. Un barbat a murit din cauza fenomenului care a speriat Europa

18:55, 22.01.2024 - Furtuna Isha, care a facut prapad in mai multe țari din Europa, a facut și prima victima. Este vorba despre un barbat din Scoția care a murit in urma dezastrelor provocate de fenomenul care a speriat intreaga Europa!


Ce parere ai despre aceasta stire?