Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

TRAGEDIE în ajun de Paşte. Un bărbat a fost găsit fără suflare într-un parc din Capitală

Publicat:

Un barbat a fost gasit fara suflare, in aceasta dimineata, pe o banca din parcul "Alunelul" din Capitala. Corpul neinsufletit nu avea semne de moarte de violenta si a fost descoperit de un trecator care a alertat politia.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie in Ferneziu: Barbat gasit spanzurat de clanța ușii chiar de fiica lui

22:30, 22.04.2024 - Tragedie intr-o familie din cartierul Ferneziu. In aceasta dupa-masa, un barbat de 44 ani a ales sa-si puna capat zilelor si s-a spanzurat de clanta de la usa casei. The post Tragedie in Ferneziu: Barbat gasit spanzurat de clanța ușii chiar de fiica lui first appeared on Informatia Zilei .

Percheziții la un barbat din capitala: Ar fi cerut mita de la o persoana, ca sa o scape de pedeapsa pentru ca a condus mașina fara permis

13:25, 22.04.2024 - Un barbat din Chișinau este cercetat de ofițerii CNA, fiind banuit de complicitate la corupere pasiva. Acesta ar fi cerut mita de la alt barbat pentru a-l ajuta sa mușamalizeze un pretins caz de conducere a automobilului fara permis de conducere.

Tragedie la inalțime: Un barbat a decedat, dupa ce a cazut de la etajul 10 al unui bloc din sectorul Botanica

08:40, 17.04.2024 - Un barbat a decedat, dupa ce s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc de locuit din sectorul Botanica. Cazul a avut loc ieri, 16 aprilie, iar oamenii legii urmeaza sa stabileasca ce l-a facut sa recurga la acest gest.

Primele concluzii in cazul morților suspecte de la Spitalul Sfantul Pantelimon. De ce ar fi decedat pacienții

17:35, 12.04.2024 - Detalii terifiante la Spitalul Pantelimon din Capitala! Doi doctori de la Terapie Intensiva au fost acuzați ca au scazut intentionat dozele de medicamente care ii ținea in viața pe anumiți pacienți. Directoarea de ingrijiri a fost cea care a scos la iveala ororile! Corpul de Control al Ministrului Sanatatii…

DOCUMENT | De ce au murit, de fapt, pacienții de la Spitalul Pantelimon

14:00, 12.04.2024 - Corpul de Control al ministrului Sanatatii se afla vineri la Spitalul Sfantul Pantelimon din Capitala, acolo unde medicii sunt acuzați pentru moartea a 20 de pacienti internați la Terapie Intensiva, care ar fi murit in decurs de patru zile, in urma administrarii incorecte a unui medicament.

Tragedie in Galați. Un barbat și-a injunghiat mortal cumnatul, sub privirile surorii și mamei lui

09:36, 22.03.2024 - Un barbat din Galați a recurs la un gest șocant și și-a injunghiat mortal cumnatul. Tragedia s-a produs sub privirile ingrozite ale mamei și surorii lui, care nu au reușit sa il opreasca. Victima nu a mai putut fi salvata. Iata de la ce a pornit conflictul dintre ei.

Un barbat a fost omorat la o petrecere cu vedete din Romania. Alina Eremia și Alex Velea erau prezenți

14:40, 11.02.2024 - O petrecere cu vedete, la care au participa și Alina Eremia și Alex Velea, s-a incheiat cu o tragedie. Totul s-a petrecut intr-un hotel din zona Padina, in Județul Dambovița, unde un barbat a fost omorat cu bestialitate. De la un scandal spontan, s-a ajuns la o crima. Crima suspecta in randul vedetelor…

Tragedie in București! Un barbat a fost impușcat de varul lui. De ce a recurs la acest gest șocant

14:00, 11.02.2024 - O adevarata tragedie a avut loc in Sectorul 4 din București! Un barbat a fost impușcat de varul lui. Iata de ce a recurs la acest gest șocant, dar și ce au transmis reprezentanții Poliției din Capitala!


Ce parere ai despre aceasta stire?