Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragedie de Bobotează! Un cunoscut profesor a fost găsit spânzurat în casă

Publicat:

Un cunoscut profesor din Pascani a fost gasit spanzurat in casa! , profesor de matematica la "", a fost gasit spanzurat in casa. Sotia barbatului este cea care a descoperit trupul neinsufletit al barbatului in jurul orei 12:00.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie in Ferneziu: Barbat gasit spanzurat de clanța ușii chiar de fiica lui

22:30, 22.04.2024 - Tragedie intr-o familie din cartierul Ferneziu. In aceasta dupa-masa, un barbat de 44 ani a ales sa-si puna capat zilelor si s-a spanzurat de clanta de la usa casei. The post Tragedie in Ferneziu: Barbat gasit spanzurat de clanța ușii chiar de fiica lui first appeared on Informatia Zilei .

Un barbat din Neamț s-a sinucis in fața ușii locuinței, dupa o cearta cu soția care nu l-a lasat sa intre in casa

16:15, 10.04.2024 - Tragedie, marți dupa-amiaza, intr-un bloc de locuințe din Roman. Un barbat de 56 de ani s-a sinucis in fața ușii, dupa o cearta cu soția. Pentru ca barbatul venise beat acasa și a inceput sa loveasca ușa și sa o agreseze verbal, femeia a decis sa nu-l lase sa intre in casa. Cateva ore mai tarziu, soția…

Chefi la cuțite, 2 aprilie 2024. Sylvaine Helaine (Mr. Snake) e cel mai tatuat profesor din lume! Ce dezvaluiri a facut

23:40, 02.04.2024 - Chefii au ramas fara cuvinte atunci cand l-au cunoscut pe Sylvaine, cunoscut drept Mr. Snake, cel mai tatuat profesor din lume. Concurentul a fost la un pas sa iși dea pantalonii jos, iar Chef Richard Abou Zaki a ramas masca, in ediția 7 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13.

Doliu imens in lumea artiștilor. S-a mai stins o stea, era cunoscut in intreaga lume

22:45, 27.03.2024 - Tragedie in lumea artiștilor. Dupa ce in ultima vreme s-au stins o mulțime de stele, am mai pierdut o personalitate mare a lumii. A fost o adevarata figura a artei, dar a plecat dintre noi cand nimeni nu se aștepta. A murit un mare artist Este doliu in lumea internaționala a artiștilor, dupa ce s-a…

Marturia tulburatoare a soției barbatului ucis de mașina condusa de un cunoscut bancher. „Nu i-a pasat, nici nu s-a uitat”

15:15, 20.03.2024 - Radu Grațian Ghețea, un cunoscut bancher din Romania, a fost trimis in judecata pentru ucidere din culpa, dupa ce a provocat un accident mortal in județul Constanța, intrand pe contrasens. Soția victimei spune ca, „oricat de dreapta și corecta ar fi legea”, pentru ea „nu poate face dreptate”

Star Matinal. Cum a reușit Denisa Filcea sa il convinga pe Flick sa se lase de fumat. Omul de radio a renunțat abia dupa ce a cunoscut-o pe soția lui

13:16, 18.03.2024 - Denisa Filcea și Flick sunt impreuna de cațiva ani și au impreuna o fetița. Cei doi spun ca fac o echipa buna atat acasa, cat și pe plan profesional. In cadrul unui eveniment, a fost randul omului de radio sa ii fie alaturi partenerei.

Tragedie fara margini! Un reputat medic a disparut fara urma

09:30, 05.02.2024 - Un reputat medic radiolog a disparut, iar autoritațile și apropiații il cauta cu disperare.Sunt cautari disperate ale pompierilor și scafandrilor pe raul Someș. Doctorul de 65 de ani a plecat la pescuit și nu s-a mai intors acasa. Soția lui a dat alerta, cand acesta nu s-a intors acasa. Scafandrii…


Ce parere ai despre aceasta stire?