Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

TRAGEDIE! Cel puţin 71 de oameni au murit într-un accident în care a fost implicat un autocar!

Publicat:

Cel putin 71 de persoane au murit in urma unui accident care a avut loc in Ghana, dupa ce un autocar plin cu pasageri a intrat in coliziune cu un camion pe o autostrada din nordul tarii. Accidentul in urma caruia au decedat 71 de oameni, iar alte 23 au fost ranite, s-a produs la […] Post-ul TRAGEDIE! Cel putin 71 de oameni au murit intr-un accident in care a fost implicat un autocar! apare prima data in Libertatea.ro .

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident grav in Germania. Cinci oameni au murit, dupa ce un autocar s-a rasturnat pe o autostrada – VIDEO

15:15, 27.03.2024 - Un accident grav, soldat cu mai multe victime, a avut loc miercuri pe o autostrada din Germania. La fața locului au intervenit mai multe echipaje ale salvatorilor – cadre medicale și pompieri, dar și autospeciale de poliție. Cel puțin cinci persoane au murit, potrivit BBC. Alte persoane au fost ranite…

Cel puțin cinci morți dupa ce un autocar plin cu oameni s-a rasturnat pe o autostrada din Germania

13:50, 27.03.2024 - Un accident grav cu cel putin 5 morti si un numar mare de raniti a avut loc, miercuri, pe o autostrada din Germania. Un autocar plin de oameni a iesit de pe carosabil si s-a rasturnat langa Leipzig, relateaza BBC. 

Tragedie fara margini: un autobuz s-a prabușit de pe un pod. Zeci de persoane au murit

07:05, 28.02.2024 - Cel puțin treizeci si unu de persoane au murit, dupa ce un autobuz s-a rasturnat si a cazut de pe un pod in Mali, transmite BBC, informeaza News.ro. Autocarul se indrepta din orasul Kenieba, din Mali, spre Burkina Faso, tara vecina, cand a derapat de pe un pod care traverseaza raul Bagoe.Cel…

Atac intr-o secție de poliție din Pakistan: Cel puțin 10 oameni au murit și alți șase au fost raniți

08:10, 05.02.2024 - Cel putin 10 angajati ai politiei au fost ucisi si alti sase au fost raniti, luni, intr-un atac al militantilor asupra unei sectii de politie din nord-vestul Pakistanului, relateaza Reuters.

Tragedie in China: cel puțin 39 de oameni au murit intr-un incendiu izbucnit intr-un magazin

10:25, 25.01.2024 - 39 de oameni au murit și alți noua au fost raniți in timpul unui incendiu izbucnit intr-un magazin din China. Numarul victimelor ar putea crește, deoarece in interior se aflau mai multe persoane, avertizeaza autoritațile, potrivit Reuters.

Ploile torențiale au facut prapad in Rio de Janeiro. Cel puțin 11 oameni au murit

08:30, 15.01.2024 - Ploi torentiale care au afectat Rio de Janeiro si imprejurimile in primele ore ale zilei de duminica s-au soldat cu cel putin 11 morti, potrivit unui bilant al pompierilor brazilieni, relateaza AFP, citata de News.ro.

Cel puțin 57 de oameni au murit in urma cutremurului din Japonia. Multe victime se afla inca sub daramaturi

09:25, 03.01.2024 - Prabusirirea cladirilor si incendiile care au urmat dupa cutremurul care s-a produs luni in vestul Japoniei au provocat moartea a 57 de persoane in prefectura Ishikawa, iar multe altele au fost ranite, informeaza agentia Kyodo, scrie digi24.ro.

Atac aerian de amploare asupra Ucrainei, inclusiv asupra Kievului. Cel puțin 10 oameni au murit

14:46, 29.12.2023 - Cel puțin 10 oameni au murit in urma atacurilor aeriene lansate de ruși asupra Ucrainei in noaptea de joi spre vineri. Ucrainenii susțin ca a fost cel mai mare atac din ultimele luni, potrivit Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?