Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trafic feroviar întrerupt în mai multe judeţe din cauza vremii. Trei trenuri staţionează pe linii

Publicat:

Astfel, intre statiile CF Toplet si , in judetul Caras-Severin, este oprit un tren cu doua sute de calatori, dupa ce mai multe crengi de copac au cazut peste firul de inalta tensiune si l-au rupt. De asemenea, din cauza lipsei de tensiune in reteaua de contact, este oprita circulatia feroviara pe magistrala 200, intre statiile CF Varadia si Zam, in judetul Arad, fiind afectate doua trenuri cu peste 160 de calatori. anunta ca, (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Regionala CFR Brașov anuleaza 14 trenuri in weekend-uri, din cauza lipsei de mecanici de locomotiva

14:20, 16.04.2024 - Conducerea CFR Calatori anuleaza 14 trenuri in weekend pe raza Regionalei Brașov, ca urmare a crizei de mecanici de locomotiva și cu riscul pierderii compensației acordate de ARF și plații de penalizari, scrie publicația Club Feroviar. Vor fi afectate trenuri pe rute precum Brașov - Sf Gheorghe și Sibiu…

Cinci trenuri vor circula in condiții speciale din cauza unor lucrari intre stațiile Ulmeni-Buzau

15:25, 11.04.2024 - Cinci trenuri de calatori vor circula in condiții speciale, prin staționare temporara in garile Ulmeni și Buzau, din cauza unor lucrari, timp de mai multe zile, ntre stațiile Ulmeni și Buzau, anunța CFR Infrastructura.

Trafic feroviar oprit in Chiajna din cauza unei defecțiuni. Mai multe trenuri de calatori, afectate

09:20, 03.04.2024 - Traficul feroviar este oprit, miercuri dimineața, in Chiajna din cauza unui deranjament la sistemul de alimentare cu energie electrica a liniei de contact. Mai multe trenuri de calatori staționeaza in garile Bucureștii Noi, București Nord și Gradinari.

5 trenuri de calatori au ramas blocate langa Ploiești: un copac a cazut pe linie, in zona este incendiu (foto)

12:50, 02.04.2024 - Circulația feroviara este oprita temporar, marți intre stațiile Valea Calugareasca și Ploiești Est, dupa ce un copac a cazut pe linia de contact. De asemenea, este și incendiu de vegetație in apropierea liniei ferate, conform Mediafax. Potrivit Companiei Nationale de Cai Ferate „CFR” SA, traficul…

Trafic feroviar intrerupt | Un autocamion a rupt un stalp de susținere a liniei electrice, intre stațiile Beclean pe Someș și Coldau

17:56, 13.03.2024 - Traficul feroviar intre stațiile Beclean pe Someș și Coldau se desfașoara doar pe firul 2, dupa ce un autocamion a rupt un stalp de susținere a liniei de contact la o trecere la nivel cu calea ferata.

Trenuri anulate din cauza unor lucrari la calea ferata. 6 trec prin Cluj

11:55, 06.02.2024 - Sase trenuri care au ca punct de plecare ori de sosire stația de cale ferata Cluj-Napoca au fost anulate ori suspendate temporar de CFR Calatori, pentru unele lucrari care vor avea loc in stația Radna, județul Arad. 

Intarzieri mari la trenuri, dupa ce mai multe șine de cale ferata s-au rupt din cauza vremii

10:50, 21.01.2024 - Temperaturile scazute din timpul nopții, care au ajuns și la -13 grade Celsius, au provocat ruperea șinelor de cale ferata pe anumite secțiuni. Potrivit companiei CFR SA, traficul feroviar se desfașoara in continuare in condiții de iarna, pe intreaga rețea feroviara, fara a fi inregistrate probleme…

Ger cumplit și ninsori abundente in SUA: Cel puțin 50 de oameni au murit din cauza vremii extreme

00:50, 21.01.2024 - Cel putin 50 de persoane au murit in aceasta saptamana din cauza vremii severe de iarna care afecteaza Statele Unite, au anuntat autoritatile si presa locala, informeaza AFP, citata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?