Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tradiţii pentru atragerea norocului la nuntă

Publicat:

Pentru o femeie, ziua nuntii este cea mai importanta din viata ei. Mireasa se imbraca cu haine noi, poarta un obiect imprumutat de la o ruda care a avut o casnicie fericita, este atenta ce model are verigheta, iar mirele alege pentru buchetul miresei flori norocoase.     Asa te pregatesti pentru nunta ta Mireasa nu trebuie sa poarte perle in ziua nuntii. Respectand acest obicei, ea nu va avea parte de lacrimi in timpul casniciei. Pantofii, un a (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Eveniment emoționant la Arenele „Traian”: 48 cupluri care au implinit 50 ani de casatorie, premiate de Primaria Ramnicului

12:41, 16.04.2024 - Numarul cuplurilor sarbatorite in acest mandat cu ocazia Nunții de Aur a trecut de 500! Marți, 16 aprilie, Complexul Arenele „Traian” a gazduit prima ediție din acest an a festivitaților „Nunta de Aur”, ocazie cu care 48 de cupluri de ramniceni au fost sarbatorite de Primaria Municipiului la aniversarea…

Mireasa sezon 5. Ce foști concurenți de la Mireasa au fost alaturi de Aron in ziua nunții cu Gabriela: „Va mulțumim din suflet”

14:45, 24.03.2024 - Aron de la Mireasa și soția lui, Gabriela, au sarbatorit alaturi de foștii concurenți din sezonul 5. Mai multe cupluri formate in emsiune le-au fost alaturi intr-unul dintre cele mai importante momente.

Nunta de coșmar pentru o tanara mireasa: soacra i-a aruncat vopsea pe rochie și i-a furat pașaportul

22:55, 28.02.2024 - Visul unei tinere de a avea o nunta perfecta s-a transformat in coșmar dupa ce persoane angajate de familia mirelui au aruncat vopsea roșie pe ea chiar inainte de a merge la altar. Apoi, au trimis Poliția la nunta și au furat pașapoartele mirilor.

Simplifica organizarea nunții cu ajutorul serviciilor Music Band

12:25, 07.02.2024 - Conținut oferit de: Partener extern Nunta este motiv de mare bucurie pentru viitorii miri, dar totodata reprezinta și o sursa majora de stres din cauza tuturor detaliilor care trebuie puse la punct pentru un eveniment cu adevarat reușit. De la alegerea locației, muzicii și meniurilor, pana la stabilirea…

Ce a putut sa faca o mireasa la propria nunta: „Atat de vulgar”. A dat frau liber fanteziilor și nu s-a jenat de invitați

12:15, 27.01.2024 - O mireasa a atras criticile internauților dupa ce a publicat un videoclip cu dansul pe care i l-a pregatit soțului ei in noaptea nunții. Femeia nu s-a lasat deloc intimidata de privirile invitaților și i-a aprins imaginația mirelui cu mișcari provocatoare.

Bia Khalifa a imbracat rochia de mireasa! Se pregatește blonda de nunta?! / FOTO

21:35, 26.01.2024 - Bia Khalifa și-a luat fanii din surprindere! Dupa ce a fost implicata intr-un scandal uriaș,s e pare ca acum are alte preocupari. Blonda a imbracat rochia de mireasa și a defilat cu mult entuziasm! Se pregatește sau nu Bia Kfalifa de nunta?!


Ce parere ai despre aceasta stire?