Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Totul despre aluaturile congelate din magazine: departe de rețeta bunicii și pline de E-uri

Publicat:

Specialiștii Asociației Pro Consumatori (APC) au analizat recent, aluaturile congelate aflate la vanzare in marile magazine alimentare. Deși rețeta tradiționala spune ca foile de placinta (cele subțiri) nu trebuie sa conțina altceva in afara de faina de buna calitate, apa și puțina sare, iar cele de patiserie, de tipul aluatului franțuzesc, un plus de unt, ceea ce se gasește pe rafturile magazinelor noastre este departe de aceste rețete. Ingredientele regasite in compozitia marcilor de aluat congelat analizate sunt faina de grau, apa, drojdie, sare iodata, gluten din grau, ulei rafinat…

Citeste articolul mai departe pe magazinsalajean.ro…  

Sursa articol: magazinsalajean.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de mochi. Desert tradițional japonez. Cum il poți prepara simplu

18:00, 18.04.2024 - Prima atestare a desertului dateaza inca din anul 794. Acest desert era destinat, in principal, luptatorilor samurai. Ei aveau nevoie de un aliment consistent și foarte hranitor care sa le ofere sațietate pentru o perioada lunga de timp, dar care sa fie și ușor de transportat.In Japonia Antica, mochi…

Blat de tort cu amidon, perfect pentru torturi deosebite

10:00, 10.04.2024 - Amidonul alimentar poate inlocui cu succes faina din rețetele de prajituri sau alte preparate. Nu conține gluten, iar preparatele in care este inclus pot fi consumate și de persoanele cu intoleranța la acesta.In plus, daca este consumat regulat, in cantitați recomandate, amidonul poate favoriza creșterea…

Placinta invartita cu spanac. Rețeta simpla pentru un aperitiv de post delicios

08:51, 08.04.2024 - Placinta cu spanac poate fi preparata pentru oricare dintre mesele zilei, dar și pentru gustarea din pauza de masa de la birou. Nu ai nevoie de foarte multe ingrediente pentru a o pregati. Poți folosi pentru umplutura atat spanac proaspat, cat și congelat. Iese la fel de gustoasa in ambele variante.Aluatul…

Rețeta de masline pane. Cum faci masline pane umplute cu branza

09:05, 28.03.2024 - Maslinele pane au o textura crocanta și pot fi gustarea ideala sau preparatul perfect de la aperitiv, pentru toți membri familiei. Iata cum faci acasa masline pane.Pentru a pregati masline pane, poți alege orice tip de masline, in funcție de preferințe, singura condiție este sa fie fara samburi. Pentru…

Ce sunt pancovele ardelenești și cum se prepara

17:55, 15.03.2024 - Pancovele ardelenești sau gogoșile ardelenești sunt un desert tradițional din Ardeal, așa cum le spune și numele. Descopera cum se fac cele mai bune și pufoase pancove ardelenești și cum poți adapta rețeta și in funcție de preferințele personale.Ce sunt pancovele ardeleneștiPancovele ardelenești sunt,…

Cum sa scapi de paianjeni in mod natural: ce mirosuri ii țin departe

10:25, 29.02.2024 - Descopera in randurile de mai jos cum poți sa scapi in mod natural de paianjeni, pentru a te bucura de o casa cu atmosfera ideala.Cum sa scapi de paianjeni in mod naturalPaianjenii și muștele sunt printre cei mai des intalniți daunatori care invadeaza casa și de aceea trebuie sa scapam cat mai rapid…

Cum se prepara savarina de casa. Secretul celei mai gustoase prajituri

16:46, 19.02.2024 - Savarina se numara printre prajiturile preferate ale romanilor. Ușor de facut și foarte gustoase, reprezinta desertul perfect pentru o masa copioasa. Incercați urmatoarea rețeta și spuneți-ne ce parere aveți. Rețeta savarina gustoasa de casa Cu doar o cautare mica veți gasi nenumarate rețete de savarina.…

Rețeta de soufra cu zmeura. Ingredientele de care ai nevoie pentru a face cea mai buna placinta greceasca 

23:05, 24.01.2024 - Nu ai idee ce desert sa mai pregatești pe cei dragi? Noi iți propunem sa incerci aceasta rețeta de soufra cu zmeura. Desertul este, de fapt, o placinta greceasca ce ce are foi increțite, care sunt acoperite cu o crema aromata cu lamaie și vanilie.


Ce parere ai despre aceasta stire?