Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Topul celor mai puternice state din lume - Pe ce loc se află România

Publicat:

In 2019, podiumul celor mai puternice tari din lume ramane neschimbat in raport cu anul precedent, arata clasamentul traditional pe aceasta tema al publicatiei US News&World Report potrivit adevarul.ro.
Revista americana US News&World Report a publicat clasamentul celor mai puternice tari ale lumii in 2019. La fel ca anul trecut, podiumul este asigurat de trei tari: (1), Rusia (2) si China (3). Printre primele zece cel mai puternice tari mai figureaza Germania (4), (5), Franta (6), Japonia (7), Israel (8), (9) si Coreea de Sud (10). US…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

INFOGRAFIC – Cine ar caștiga razboiul nuclear mondial? Topul țarilor cu cele mai multe focoase nucleare (studiu american)

23:20, 17.04.2024 - Statele Unite au in prezent 5.044 de focoase nucleare in arsenalul sau militar, in timp ce Rusia are 5.580, potrivit unui studiu realizat de Federația Oamenilor de Știința Americani. Potrivit acestui studiu, China are 500 de focoase nucleare, Franța are 290, iar Marea Britanie are 225.

Topul bugetelor militare. Unde se afla Romania

19:10, 12.04.2024 - Topul bugetelor militare Bugetele militare globale au atins un maxim istoric de 2,2 trilioane de dolari, potrivit datelor publicate de Institutul Internațional de Cercetare a Pacii din Stockholm (SIPRI), al optulea an consecutiv de creștere. Și este vorba despre anul 2022, estimandu-se ca in anul 2023…

Țarile cu cea mai mare rezerva de aur pe cap de locuitor / Pe ce loc se afla Romania și cum au platit comuniștii importurile de cereale din Rusia cu rezerva de aur

09:10, 18.03.2024 - Statele Unite ale Americii dețin cea mai mare rezerva de aur din lume, aproape cat rezervele de aur ale urmatoarelor 3 țari din topul statelor cu cele mai mari rezerve: Germania, Italia și Franța. Topul e completat de Rusia, China și Elveția. Calculata pe cap de locuitor, rezervele de aur arata un cu…

G7 cere clarificari Rusiei cu privire la moartea lui Alexei Navalnii

10:20, 18.02.2024 - Ministrii de externe apartinand grupului de natiuni G7 fac apel la Rusia sa clarifice circumstantele mortii lui Alexei Navalnii, relateaza Mediafax . Ministrii de externe din statele apartinand grupului de natiuni G7 fac apel la Rusia sa clarifice circumstantele mortii lui Alexei Navalny. „Ei si-au…

Acordurile cu Parisul si Berlinul vor da ”un impuls SUA”

23:55, 16.02.2024 - Presedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a apreciat ca semnarea vineri a acordurilor bilaterale de securitate cu Franta si Germania vor „da un impuls Statelor Unite”, unde un ajutor de peste 60 de miliarde de dolari este blocat in Camera Reprezentantilor, noteaza AFP. Aceste acorduri bilaterale nu…

Ce sunt acordurile de securitate discutate de Ucraina cu aliații, inclusiv cu Romania. Acordul cu Marea Britanie are și anexe secrete

12:40, 16.02.2024 - Germania și Franța urmeaza sa semneze vineri acorduri bilaterale privind angajamente de securitate cu Ucraina, președintele ucrainean Volodimir Zelenski urmand sa se intalneasca cu Macron și Scholz. Ucraina, aflata in razboi cu Rusia, discuta cu un grup tot mai larg de tari pentru a conveni cu acestea…

SUA planuiau sa atace nuclear baza de la Deveselu și alte 25 de obiective din Romania. Harta planurilor americane din timpul Razboiului Rece

12:25, 22.01.2024 - In caz de razboi nuclear, la inceputul Razboiului Rece, Romania ar fi fost vizata de 26 de lovituri, potrivit documentelor oficiale declasificate in 2015.Lista declasificata a țintelor nucleare americane din 1956, publicata de Arhivele Securitații Naționale, cuprinde 1.100 de locații din Europa de…

Observatorul Astronomic de la Rozhen se pregatește sa descopere secretele cosmosului cu ajutorul unui nou telescop robotic

11:26, 21.01.2024 - La inceputul lunii februarie, Observatorul Astronomic de la Rozhen (NAO) va demara un program de observatie stiintifica cu ajutorul noului sau telescop robotic, a declarat marti pentru BTA directorul NAO, Nikola Petrov.Desi astronomi din Ungaria, Germania, Franta, Polonia, Serbia, Italia, India,…


Ce parere ai despre aceasta stire?