Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Top 8 ponturi pentru grătarul de nota 10. Cât timp trebuie ţinută carnea roşie la marinat în vin

Publicat:

Gratarul este nelipsit de pe mesele romanilor, mai ales pe timp de vara. Acesta pare sa fie si cel mai simplu preparat: iei o bucata de carne, o condimentezi si o pui pe gratar. Bucatarii ne recomanda insa sa fim atenti la carnea pe care vrem sa o preparam, la gratar si chiar si la foc.    Alaturi de , bucatar in cadrul complexului Fisherman`s, am identificat cateva secrete care ne ajuta sa preparam cel mai bun gratar:   1. Carnea trebuie marinata, iar amestecul in care trebuie sa se odihneasca este diferit in functie de tipul de carne.   2. Carnea rosie se marineaza…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

INDICATORI ESENȚIALI Secretele achiziționarii carnii proaspete de pui din magazin

16:35, 29.03.2024 - Carnea proaspata va fi stralucitoare, umeda la atingere și ușor alunecoasa The post INDICATORI ESENȚIALI Secretele achiziționarii carnii proaspete de pui din magazin first appeared on Informatia Zilei .

Cu ce se leaga carnea tocata pentru chiftele. Bucatarii de top nu uita niciodata de acest ingredient secret

23:10, 26.03.2024 - Chiftelele sunt foarte ușor de preparat, daca se ține cont de sfaturile bucatarilor cu experiența. Ce ingredient se folosește pentru a lega perfect carnea tocata. Indicațiile de care merita sa ții cont pentru a obține un rezultat ca in carțile vestite de bucate. Ingredientul cu care se leaga carnea…

Cum faci maioneza de post. Ingredientul care inlocuieste cu mare succes ouale, totul e gata in cateva minute

12:35, 16.03.2024 - Știi ca ai preparat corect maioneza cand compoziția se desprinde in valuri mari de pe tel sau instrumentul folosit la mixarea ingredientelor. In materialul de astazi, iți explicam cum sa faci maioneza de post in doar cateva minute. Cu ce sa inlocuiești ouale din sosul aromat. Maioneza de post. Secretele…

De ce este interzis sa speli carnea de pui inainte de a o gati. Ce trebuie sa faci, de fapt, cu ea

18:05, 07.03.2024 - Bucatarii cu experiența nu susțin spalarea carnii de pui, inainte de gatire. Riști sa te confrunți cu mai multe probleme, daca procedezi așa. Afla in continuare care sunt motivele pentru care agențiile de sanatate nu recomanda aceasta practica. Cum trebuie sa procedezi, de fapt. Cat de corect este sa…

Retete de pui chinezesc

09:05, 07.03.2024 - Mancarea chinezeasca se poate gati foarte ușor acasa, iar la baza stau cateva ingrediente simple și arome care sa completeze gustul perfect al preparatului. Iata care sunt cele mai iubite rețete de pui chinezesc.Iți recomandam cele mai gustoase și ușor de pregatit rețete de pui chinezesc. Arome specifice…

De ce sa pui carnea de porc 30 de minute la frigider inainte de a o gati. Cotletele vor ieși perfecte

16:30, 19.02.2024 - Vrei sa gatești cotlete de porc delicioase? Playtech Știri iți explica secretele unui preparat deosebit. Afla in randurile de mai jos care este motivul pentru care ar trebui sa lași carnea de porc 30 de minute la frigider, inainte de a o gati. Rezultatul final va mulțumi chiar și pe pretențioși! Cotletele…

Secretele unui cuplu britanic cu experiența de 63 de ani: gratarul, ginul tonic și umorul

17:35, 14.02.2024 - Un cuplu britanic care va aniversa 63 de ani de la casatorie peste cateva zile a dezvaluit secretele relației. Este vorba despre gratar, gin tonic și umor, au dezvaluit cei doi chiar de Ziua Indragostiților. Ambii soți au peste 90 de ani.

De ce ne face rau carnea tocata: „Majoritatea o prepara cum nu trebuie și din ce nu trebuie”

16:00, 11.02.2024 - Deseori auzim recomandarea medicilor de a evita carnea tocata sau de a diminua cantitațile consumate. Cu atat mai mult daca ne confruntam cu afecțiuni biliare, hepatice, gastrice sau pancreatice. Sfaturile vin in special in preajma sarbatorilor, cand consumam diverse preparate tradiționale in care este…


Ce parere ai despre aceasta stire?