Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tombola îndrăgostiţilor, organizată în Afi Palace Cotroceni. Ce trebuie să faceţi pentru a câştiga o rochie de mireasă

Publicat:

In cadrul evenimentului va fi organizata o tombola a indragostitilor la care va puteti inscrie in intervalul orar 17.00 -19.00 si se desfasoara pentru al doilea an consecutiv sub sloganul „Apa Nova iti umple inima!”.

a pus la bataie pentru cuplul castigator o rochie de mireasa (sau una de seara) de la , precum si un costum de ginere (sau unul de seara) de la . Valoarea totala a celor doua premii este de 8.000 de lei.

Pentru a castiga, perechile participante trebuie sa aprecieze corect cantitatea de apa care a fost necesara pentru…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Horoscopul zilei de joi, 18 aprilie: Energii pozitive și direcție clara pentru fiecare zodie

07:20, 18.04.2024 - Berbec (21 martie – 19 aprilie): Astazi este o zi potrivita pentru a va concentra asupra obiectivelor mari și pentru a face progrese semnificative in direcția lor. Fiți hotarați și determinați, iar succesul va fi la indemana. Taur (20 aprilie – 20 mai): Este posibil sa simțiți nevoia sa va dedicați…

HOROSCOPUL ZILEI-05 APRILIE

23:25, 04.04.2024 - LOCUL DOI E O INFRANGERE! Nu mai acceptati ideea ca altcineva ar putea sa fie mai competent decat dvs. Munca va este motivata. Este si un prilej de afirmare. Lupta pentru mentinerea popularitatii e subtila. AMINTIRILE-N TRECUT INCEARCA SA VA CHEME Intamplari din trecut revin in actualitate. Aveti de…

Liviu de la Mireasa, sezonul 8, surpriza speciala pentru soția lui, Bogdana, cu ocazia zilei de naștere. Ce cadou i-a facut tanarul partenerei sale: „S-a gandit la toate” / FOTO

20:05, 26.03.2024 - Liviu de la Mireasa, sezonul 8, este un barbat așa cum rar mai exista, așa ca i-a facut o surpriza speciala soției sale, Bogdana, cu ocazia zilei acesteia de naștere. Iata ce cadou i-a facut tanarul partenerei sale!

Mirii și miresele au luat „cu asalt” tirgul de nunți organizat in Capitala

12:50, 25.03.2024 - La Chișinau a fost organizat un tirg dedicat mirilor și mireselor. Zeci de cupluri au venit sa vada cit i-ar costa petrecerea mult asteptata. „Este prima rochie pe care o masurati? - Da. - Ce emotii va incearca? - De nedescris, este foarte placut sa te vezi mireasa, in rochie. Sa ne spuneti daca ati…

Lino Golden și Delia, logodnica sa, in toiul pregatirilor pentru nunta! Ce rochie de mireasa va purta bruneta

12:10, 01.03.2024 - Lino Golden și logodnica sa, Delia Salchievici, se pregatesc de pasul cel mare! Deși nu au pus inca toate detaliile la punct, cei doi foști concurenți de la Power Couple Romania iși doresc ca nunta sa aiba loc anul acesta, iar bruneta deja și-a ales rochia de mireasa. Iata ce au declarat cei doi!

Nunta de coșmar pentru o tanara mireasa: soacra i-a aruncat vopsea pe rochie și i-a furat pașaportul

22:55, 28.02.2024 - Visul unei tinere de a avea o nunta perfecta s-a transformat in coșmar dupa ce persoane angajate de familia mirelui au aruncat vopsea roșie pe ea chiar inainte de a merge la altar. Apoi, au trimis Poliția la nunta și au furat pașapoartele mirilor.

Mireasa, sezon 7. Ce se intampla cu casnicia lui Dima și a Sabrinei. Ce a aparut pe conturile lor de socializare

17:25, 14.02.2024 - Dima și Sabrina, concurenții sezonului 7 Mireasa, sunt mai romantici ca oricand. Cei doi soți și-au incantat susținatorii cu imaginile publicate pe rețelele sociale de Ziua Indragostiților.


Ce parere ai despre aceasta stire?