Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Toma Petcu: România e pregătită pentru iarnă

Publicat:

Toma Petcu: Romania e pregatita pentru iarna Ministrul Energiei, Toma Petcu. Foto: Arhiva

România are destule resurse energetice pentru a trece peste iarna, chiar si în conditiile în care vremea va fi foarte friguroasa, iar ninsorile foarte abundente, a dat asigurari astazi ministrul energiei, Toma Petcu.

La o conferinta de specialitate, el a explicat ca stocurile de combustibili pentru iarna sunt mai mari decât necesarul estimat si a dat exemplul rezervelor de gaz natural.

Toma Petcu: "Desi consumul de gaze din România a scazut, pentru…

Citeste articolul mai departe pe romania-actualitati.ro…  

Sursa articol: romania-actualitati.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cod Portocaliu de viscol extrem de puternic. Iarna revine in forța la sfarșit de aprilie

22:01, 23.04.2024 - De la ora 21.10 pana la miezul nopții, alerta vizeaza zona de munte a județelor Arges, Prahova și Dambovita, la peste 1.800 de metri. Se vor semnala intensificari puternice ale vantului care vor depași la rafala 120 km/h, viscol.La nivel național, Administrația Naționala de Meteorologie a emis informari…

Alerta - Iarna se intoarce furibund in Romania: Cod Galben de ninsoare in 14 județe din țara

16:35, 21.04.2024 - Specialiștii in meteorologie au emis avertismente de cod galben pentru ninsori in zonele montane ridicate din 14 județe, unde se prognozeaza ca va cadea un nou strat de zapada. De asemenea, Administrația Naționala de Meteorologie a avertizat ca ploile vor afecta intreaga țara.

Romania va putea investi 6 miliarde de euro pentru reducerea saraciei energetice si de transport

13:35, 29.03.2024 - Romania va fi unul dintre cei mai mari beneficiari ai Fondului Social pentru Clima, ceea ce va crea o oportunitate semnificativa de a reduce rata saraciei energetice la nivel national, conform unui comunicat al ORSE.

De la iarna, direct la vara. Vremea se incalzește treptat, pana la temperaturi foarte ridicate pentru aceasta perioada

07:35, 26.03.2024 - Romania a fost martora unor schimbari bruște și dramatice ale vremii in ultimele zile. Dupa un weekend insorit și calduros, in care termometrele au indicat peste 20 de grade Celsius, temperaturile au scazut drastic peste noapte, ajungand la jumatate din cifrele inregistrate anterior.

Lista la europarlamentare pregatita de PSD și PNL

09:40, 12.03.2024 - Liderii PSD și PNL negociaza lista comuna pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie, alegeri la care cele doua partide vor candida pe lista comuna. Candidatul comun care va deschide aceasta lista, conform surselor noastre este Ramona Chiriac, șefa Reprezentanței Comisiei Europene in Romania. De…

Alcoolul, temelie in satele sarace din Romania. Cum ajung copiii sa bea de la 11 ani

23:50, 13.02.2024 - Romania se afla in topul european al țarilor cu mari consumatori de alcool. Regiunile care ne propulseaza in aceste statistici sunt in special Oltenia și Moldova. Mai ales la țara, in aceste zone, se bea de se stinge. Recunosc asta pana și localnicii.

Persoana din Romania cu cel mai lung prenume. Nu iți ajung degetele de la o mana sa le numeri

16:01, 01.02.2024 - Cand vorbim de prenumele copiilor noștri, nu de puține ori am asistat la imaginații debordante, și alegerea unor prenume, uneori comice, alteori nu prea. In cazul unora, imaginația parinților a dus la intrarea in „Guiness Book of Records”, dar nu este cazul de fața. Așadar,

Despre vrajitorie și farmece

15:50, 28.01.2024 - Fara nici o legatura cu „știrea saptamanii in Romania”, despre dezastruoasa pentru imaginea educației: „niște profesori și inspectori (era sa zic un sobor de vrajitori) au lansat oficial un aparat de ghicit in palma destinele elevilor. Șefii de pe la Inspectoratul Cluj sau de pe la instituțiile care…


Ce parere ai despre aceasta stire?